Facebook Pixel ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ! Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ελληνικό νησί...
Life
| 2015-07-16 22:51:00

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ! Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ελληνικό νησί...

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ! Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ελληνικό νησί...

Λέμε τόσο καιρό ότι η Ελλάδα ξεπουλήθηκε στους Γερμανούς. Και όμως η Ελλάδα έχει αρχίσει ήδη να ξεπουλιέται. Εδώ ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε νησί στη χώρα μας. Μάθετε με πόσα του το δώσανε!

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει το νησάκι Stroggino, το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησάκι που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia».

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλυγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags