Facebook Pixel Επιστροφές και εκπλήξεις στον ΠΑΟΚ
| 2016-02-03 23:19:00

Επιστροφές και εκπλήξεις στον ΠΑΟΚ

Επιστροφές και εκπλήξεις στον ΠΑΟΚ

Δείτε τι έγινε στην προπόνηση του Δικεφάλου...

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΚ χαιρέτησε τον Τούντορ, τους συνεργάτες του και τους παίκτες, αφού εδώ και λίγες ημέρες έχει πλέον παραιτηθεί.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την επιστροφή Τούντορ, που έλειπε χθες από την προπόνηση, είχαμε και άλλες... επιστροφές σήμερα στον Δικέφαλο.

Σήμερα ήταν η μέρα της…μαζικής προπόνησης μετά το ρεπό της ομάδας (τρεις μέρες για όσους είχαν επιβάρυνση με συνεχόμενα ματς). Ασφαλώς όλη η προσοχή πλέον στρέφεται στο ματς της Κυριακής εναντίον του Ολυμπιακού και οι ασκήσεις είναι αφιερωμένες κυρίως στην τακτική.|

Με όλη την ομάδα για πρώτη φορά προπονήθηκε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας . Αντίθετα πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθούν οι: Ζάιρο , Ροντρίγκες , Γλύκος , Χαρίσης , Λέοβατς , Κωνσταντινίδης και ο Μυστακίδης που έχει μια κάκωση στο πέλμα.

Το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση με μπάλα, ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις φυσικής κατάστασης μόνο για όσους δεν έχουν πολλούς αγώνες στα πόδια τους.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags