Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Τίγρης! Νέο μπαμ μετά τον Μπακασέτα!
| 2016-05-24 13:30:00

Τρελάθηκε ο Τίγρης! Νέο μπαμ μετά τον Μπακασέτα!

Τρελάθηκε ο Τίγρης! Νέο μπαμ μετά τον Μπακασέτα!

Έτοιμος να πυροδοτήσει και δεύτερη βόμβα από την Ελλάδα είναι το αφεντικό ΑΕΚ! Ποιον παικταρά θέλει να φέρει στην ομάδα για να φτιάξει τους οπαδούς; Διαβάστε με ένα «κλικ»!

Φαίνεται ότι ο Τάσος Μπακασέτας ήταν μόνο η αρχή για τις μεταγραφές από Ελλάδα που έχει προγραμματίσει η ΑΕΚ, καθώς οι Κιτρινόμαυροι επιχειρούν να φέρουν στην ομάδα έναν ακόμα μεγάλο άσο της Super League!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ένωση ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει αποφασιστικό μπάσιμο για την απόκτηση και του Απόστολου Βέλλιου!

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ωστόσο όπως συνέβη και στην περίπτωση του Μπακασέτα, που είχε "κλείσει" στον Ολυμπιακό, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να μπουν σφήνα και να προλάβουν να πάρουν τον παίκτη, πριν καταλήξει στους Πράσινους. 

Η ΑΕΚ είναι σε θέση να ικανοποιήσει τον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων, αλλά και τον παίκτη που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας από το παρελθόν.

Αν φυσικά ολοκληρωθεί κι αυτή η μεταγραφή για την Ένωση, γίνεται αντιληπτό ότι οι Κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να ενισχυθούν σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, αρπάζοντας αρχικά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φούντωσαν φήμες ότι η ΑΕΚ κλείνει προπονητή τον...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags