Facebook Pixel Χαρίζει παίκτες για να πληρώσει τα χρέη και τους δανειστές του...
| 2016-07-27 14:08:00

Χαρίζει παίκτες για να πληρώσει τα χρέη και τους δανειστές του...

Χαρίζει παίκτες για να πληρώσει τα χρέη και τους δανειστές του...

Έναν απλό τρόπο για να μειωθεί το χρέος της ΠΑΕ που γιγαντώθηκε επί θητείας Σπύρου Παπαθανασάκη, βρήκαν οι άνθρωποι του Ηρακλή... 

Ποιος είναι αυτός; Διώχνουμε τα ακριβά -για τα δεδομένα της σημερινής διοίκησης- συμβόλαια, τα αντικαθιστούμε με συμβόλαια των 10-15 χιλιάδων και έγινε η δουλειά.

Με την απομάκρυνση του Μιχάλη Μπουκουβάλα, η (μπακαλίστικη) εξοικονόμηση χρημάτων που έχει κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής ενόψει της επόμενης περιόδου, ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η Εφορία επί των συμβολαίων. Αυτά τα χρήματα προβλέπονταν στα συμβόλαια των Τσιλιανίδη, Βέλλιου, Πουρτουλίδη, Μπουκουβάλα και Κάσσου, οι οποίοι είχαν συμβόλαιο και την επόμενη περίοδο, αλλά δεν ανήκουν πλέον στο ρόστερ του Ηρακλή.

Αν σε αυτό το ποσό προσθέσουμε το περίπου 1.000.000 ευρώ της Νότιγχαμ για τον Βέλλιο, τότε μιλάμε για εξοικονόμηση άνω του 1.500.000 ευρώ.

Μία κανονική ΠΑΕ, αυτά τα χρήματα θα τα επένδυε στην ομάδα. Στην ΠΑΕ Ηρακλής όμως ο Παπαθανασάκης θα τα επενδύσει για να μειώσει το χρέος που ο ίδιος δημιούργησε και να αποπληρώσει τους δανειστές του.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags