Facebook Pixel Έπος Μουρίνιο: "Είμαι ο χειρότερος προπονητής όλων των εποχών"!
| 2016-09-23 17:55:00

Έπος Μουρίνιο: "Είμαι ο χειρότερος προπονητής όλων των εποχών"!

Έπος Μουρίνιο: "Είμαι ο χειρότερος προπονητής όλων των εποχών"!

Ο Πορτογάλος είχε ως συνήθως κέφια στη συνέντευξη Τύπου χαρίζοντας μυθικές ατάκες!

Μετά τις τρεις σερί ήττες που έχει γνωρίσει η Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο δεν χάνει την έφεσή του του στις ατάκες.

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Λέστερ ο Πορτογάλος παραδέχθηκε πως είναι ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία, ειρωνευόμενος τους δημοσιογράφους φυσικά!

Για την ακρίβεια, δέχθηκε ερώτηση για το αν η Λέστερ μπορεί να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στην Αγγλία και απάνμτησε το εξής: «Δεν το έχουν καταφέρει πολλές ομάδες αυτό και μια από αυτές τις ομάδες ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια άλλη ήταν κάποια που είχε τον χειρότερο προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου», είπε αναφερόμενος στην Τσέλσι που κατέκτησε δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα υπό τις οδηγίες του.

Κατά τα άλλα, ο "Special one" δήλωσε τα εξής:

«Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί λίγο είναι η κριτική που δέχονται οι παίκτες μου. Θα ήθελα πολύ να τους προστατεύσω και από εσάς (τους δημοσιογράφους) αλλά δεν μπορώ. Όσον αφορά εμένα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι… Αϊνστάιν δεν μπορούν να προπονήσουν και να κερδίσουν παιχνίδια. Μπορούν να γράφουν και να κριτικάρουν άλλους ανθρώπους. Είμαι ένας καλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με καλή θέληση. Κάνω πολλές φιλανθρωπίες, οπότε γιατί να μην… ταΐσω και αυτούς τους Αϊνστάιν».

«Πάντα έλεγα ότι η φιλοδοξία μου για τίτλους ήταν κίνητρο και τρόπος ζωής. Δεν καταλαβαίνω το να είσαι σε αυτή την ομάδα και να δίνεις ένα διαφορετικό μήνυμα απ’ αυτό. Ήξερα ότι ήταν μια ριψοκίνδυνη προσέγγιση, αλλά αν θυμάστε τα λόγια μου, δεν παίζω αμυντικά με τις λέξεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags