Facebook Pixel Γιατρός Μάνταλου: Αυτό μου είπε για τον Ολυμπιακό!
| 2016-10-01 11:30:00

Γιατρός Μάνταλου: Αυτό μου είπε για τον Ολυμπιακό!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Γιατρός Μάνταλου: Αυτό μου είπε για τον Ολυμπιακό!

Ο χειρούργος ΩΡΛ, Μιλτιάδης Σιντόρης, που έχει αναλάβει το πρόβλημα τού ηγέτη τής ΑΕΚ, αποκαλύπτει στο Sportdog τα λόγια και το άγχος τού αρχηγού λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι!

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο μεγάλο παιχνίδι τής φετινής σεζόν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό και τα προβλήματα δεν είναι λίγα για την ομάδα τού Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ούγκο Αλμέιδα και Ρόναλντ Βάργκας, ωστόσο το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" δε θα χάσει με τίποτα ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο ηγέτης τής ΑΕΚ, που υπέστη ρινικό κάταγμα και χειρουργήθηκε, έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Παρ' ότι η συμμετοχή του θεωρείται παράτολμη, όπως προέκυψε και από το ειδικό ρεπορτάζ τού SportDog, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δε θέλει να απουσιάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο αγώνας στο φαληρικό γήπεδο είναι το πρώτο τεστ των "κιτρινόμαυρων", προκειμένου να αποδείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μετά από 23 χρόνια.

Πώς είναι, όμως, ο αρχηγός τής Ένωσης λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη; "Ο Πέτρος είναι καλά και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσει να παίξει", σχολιάζει στο SportDog ο Μιλτιάδης Σιντόρης που χειρούργησε και παρακολούθησε τη μετεγχειρητική πορεία τού Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος προμηθεύτηκε ειδική προστατευτική μάσκα από το Μιλάνο, για να παίξει στα επόμενα παιχνίδια.

Πάντως, για το συγκεκριμένο θέμα, δεν ήθελε να πάρει θέση o θεράπων ιατρός. "Εγώ είμαι ειδικός να αντιμετωπίσω την κατάσταση, με την οποία προσήλθε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών", τόνισε ο χειρούργος ΩΡΛ, ο οποίος επιβεβαίωσε τη μεγάλη θέληση τού παίκτη να αγωνιστεί στο ντέρμπι και αποκάλυψε ποιο είναι το μεγάλο του άγχος.

"Εγώ ένα έχω να πω, ο ίδιος ο παίκτης από την πρώτη στιγμή, εξέφρασε την απόλυτη επιθυμία του να κάνουμε τα πάντα, ώστε να μπορέσει να παίξει και στον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά και στην Εθνική. Αυτό ήταν το μεγάλο του άγχος", κατέληξε ο γιατρός.

Αν μη τι άλλο, αυτή η ατάκα δείχνει τη διψά που έχει ο Πέτρος Μάνταλος για το αυριανό ματς, αλλά και ότι οι μεγάλοι ηγέτες αρέσκονται να ρισκάρουν...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags