Facebook Pixel Τον «τελείωσε» ο Στραματσόνι! Δεν παίζει ξανά ο...
| 2016-10-01 14:00:00

Τον «τελείωσε» ο Στραματσόνι! Δεν παίζει ξανά ο...

Τον «τελείωσε» ο Στραματσόνι! Δεν παίζει ξανά ο...

Του έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια και πια ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να αποχωρήσει ακόμα και τον Iανουάριο! Δες ποιος είναι!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κατά γενική ομολογία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Θέλτα στο "Μπαλαΐδος" παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με ενδεκάδα ανάγκης.

Οι Πράσινοι είχαν πολλές ελλείψεις κυρίως στα πλάγια τής άμυνας, αφού έλειπαν οι Χουλτ, Μέστο και Γουακάσο, με αποτέλεσμα ο Στραματσόνι να ξεμείνει σχεδόν από μπακ.

Βέβαια, το θέμα είναι πως παρά αυτές τις απουσίες δεν αγωνίστηκε ούτε αυτή τη φορά ο Χουχούμης, δηλαδή ο μοναδικός καθαρόαιμος αριστερός μπακ που είχε στη διάθεσή του ο Ιταλός τεχνικός. 

Ο προπονητής τού Τριφυλλιού πήρε τον Έλληνα αμυντικό στην αποστολή, ωστόσο όχι μόνο δεν τον ξεκίνησε βασικό, αλλά δεν τον έβαλε να παίξει ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων προπονήσεων πριν το παιχνίδι, ο Στραματσόνι δεν είχε σε καμία στιγμή στο μυαλό του να παρατάξει τον Χουχούμη με τους βασικούς.

Συγκεκριμένα, πέραν του σχήματος που εφάρμοσε τελικά με τον Λουντ αριστερά και τον Κουλιμπαλί δεξιά, είχε ως εναλλακτικό πλάνο τη χρησιμοποίηση του Αφρικανού στο αριστερό άκρο καιι τού Μαρινάκη στα δεξιά!

Θυμίζουμε πως ο Χουχούμης προοριζόταν για να δοθεί δανεικός το καλοκαίρι. Μάλιστα, είχε δοκιμαστεί και από την Τερνάνα, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκε με την ιταλική ομάδα. Τελικά, πάρθηκε η απόφαση να πωληθεί ο Νάνο και να μείνει ως εναλλακτική του Χουλτ.

Παρ' όλα αυτά, ο 22χρονος άσος δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής φέτος. Κάθε φορά που ο Χουλτ έλειπε, ο Στραματσόνι προτιμούσε διαφορετικούς παίκτες για να καλύψουν το κενό του (Γουακάσο με ΑΪΚ, Κουλιμπαλί με Παναιτωλικό), αλλά το …τελειωτικό χτύπημα στον ποδοσφαιριστή φαίνεται πως δόθηκε κόντρα στη Θέλτα.

Από τη στιγμή που δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο με τον Παναθηναϊκό σχεδόν αποδεκατισμένο στις θέσεις των μπακ, η λογική λέει πως αυτό δε θα συμβεί ούτε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Συνεπώς, είναι εμφανές ότι ο Χουχούμης δεν υπολογίζεται και δεν είναι καθόλου απίθανο να φύγει ακόμα και τον Ιανουάριο από την ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags