Facebook Pixel Δήλωση Μάντζαρη για τα τρίποντα του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ!
| 2016-10-07 12:28:00

Δήλωση Μάντζαρη για τα τρίποντα του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ!

Δήλωση Μάντζαρη για τα τρίποντα του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο τρίποντα του Βασίλη Σπανούλη μέσα στο ΟΑΚΑ που χάρισαν το περυσινό πρωτάθλημα στους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εφημερίδα «SportDay»:

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και το μέλλον: «Έχω περάσει πέντε υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό, με τις χαρές και με τις λύπες. Είναι σαν την οικογένειά μου και το σπίτι μου η ομάδα. Μακάρι να συνεχιστεί η καριέρα μου εδώ για πολλά χρόνια, αυτή είναι η θέλησή μου».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Πέρυσι υπήρχε μεγάλη χρονική περίοδος στη σεζόν που ήμουν κακός, ιδιαίτερα στην Ευρωλίγκα. Θέλω να αφήσω στο παρελθόν αυτό το διάστημα και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Με πείραζε που δεν έπαιζα καλά και έχανε και η ομάδα, διότι τουλάχιστον αν νικούσε θα είχα αυτό παρηγοριά. Ευτυχώς, εξιλεωθήκαμε με το πρωτάθλημα στο τέλος, αλλά φέτος απαιτώ από τον εαυτό μου να είμαι πιο σταθερός».

Για το βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Καταρχάς εύχομαι υγεία σε όλους και καλή μπασκετική σεζόν. Τελείωσε μία ιδιαίτερα κοπιαστική περίοδος για εμάς που ήταν η προετοιμασία. Δουλέψαμε σκληρά και πιστεύω πως όλα τα παιδιά είμαστε σε καλό επίπεδο. Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα διότι ο βασικός μας ανταγωνιστής που είναι ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει, αλλά υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες, όπως η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Τα παιχνίδια λόγω Ευρωλίγκας θα είναι περισσότερα, τα ταξίδια και η κόπωση μεγάλη, αλλά μπορώ να πω πως είμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε. Σίγουρα δεν θα είμαστε στο 100% από την αρχή των υποχρεώσεών μας, αλλά όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε, τόσο το καλύτερο».

Για τις λίγες προσθήκες: «Η ομοιογένεια είναι κάτι που βοηθάει πολύ. Και αγωνιστικά βρισκόμαστε πιο εύκολα και σα χαρακτήρες ταιριάζουμε γιατί γνωρίζει πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν πολύ ταλέντο και θα καλύψουν τα κενά που είχαμε πέρυσι. Έχουν μπει ήδη στην ιδιοσυγκρασία της ομάδας και πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο σύνολο».

Για το δίλημμα πρωτάθλημα ή Final Four: «Δε μπαίνουμε σε διαδικασία επιλογής. Πάμε για όλους τους στόχους που κυνηγάμε και στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Σίγουρα ο ελληνικός τίτλος έχει μεγάλη αξία, όπως μας λείπει πολύ και ένα Κύπελλο, όμως στην Ευρώπη πέρυσι δεν ήμασταν Ολυμπιακός. Οπότε δε μπορώ να ξεχωρίσω τι προτιμάω. Θέλω να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται παντού».

Για τις δύο στιγμές που ξεχωρίζει από το περσινό πρωτάθλημα: «Θα μου επιτρέψεις να πω τρεις, διότι είναι μακράν κορυφαίες τα δύο τρίποντα του Βασίλη που μας χάρισαν τα δύο break στο ΟΑΚΑ, αλλά και το δικό μου σουτ που έστειλε τον τέταρτο τελικό στην παράταση, ενώ φαινόταν χαμένος».

Για τη διεξαγωγή του Final Four στο ίδιο γήπεδο με το 2012: «Μας ξυπνούν πολύ ωραίες μνήμες το "Sinan Erdem". Εκείνο το βράδυ κλάψαμε όλοι. Αυτές οι ανατροπές δε γίνονται ούτε στις… ταινίες. Μακάρι να έχουμε παρόμοιες χαρές σε αυτό το γήπεδο, αλλά όπου και αν γινόταν το Final Four, η πρόκληση για μας είναι τεράστια. Η περυσινή αποτυχία επίσης είναι ένα έξτρα κίνητρο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags