Facebook Pixel Πληρώνουν τα πολλά γκολ!
| 2016-10-09 10:18:00

Πληρώνουν τα πολλά γκολ!

Πληρώνουν τα πολλά γκολ!

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η δράση στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2020 και η ανάλυση των αγώνων έδειξε πως… τα πολλά γκολ μπορούν να μας πληρώσουν!

Σερβία – Αυστρία

Η Σερβία πέρασε με σβηστές μηχανές από την Μολδαβία στο παιχνίδι της Πέμπτης, χάρη στα γκολ των Κόστιτς στο 19’, Ιβάνοβιτς στο 37’ , ενώ το σκορ έκλεισε ο Τάντιτς στο 59ο λεπτό για το τελικό 0-3. Το στυλ της χαρακτηρίζεται απ’ το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, με τον προπονητή Μουσλίν να παρατάσσει την ομάδα του με το σύστημα (3-4-3) και στο τελευταίο ματς παρ’ ότι έπαιξε σε χαμηλούς ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, είχε συνολικά 10 τελικές, με τους αντιπάλους τους να χάνουν επίσης ορισμένες φάσεις. Όσο για την Αυστρία; Παρ’ ότι δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι απέναντι στους Ουαλούς, ήταν μια χορταστική αναμέτρηση με πολλές φάσεις και τέσσερα τέρματα, αφήνοντας τους

Αυστριακούς με την αίσθηση πως θα έπρεπε να έχουν πάρει το ματς. Η Ουαλία πήρε το προβάδισμα στο 22ο λεπτό, με την ισοφάριση να έρχεται από την συνεργασία Αλάμπα και Αρναούτοβιτς στο 28’, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι από λάθος της άμυνας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το τελικό 2-2 έκανε ο Αρναούτοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 48’, με την Αυστρία να έχει την υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να πετυχαίνει κάτι ουσιαστικό. Δεδομένης της επιθετικής φιλοσοφίας και των δύο, περιμένουμε να δούμε ανοιχτό ποδόσφαιρο και προτείνουμε το over 2,5 που βρίσκεται σε ελκυστική απόδοση.

Σερβία – Αυστρία Over (2.45)

Ισλανδία – Τουρκία

Η Ισλανδία εκπέμποντας ψυχή χιλίων λεόντων την Πέμπτη στο εντός έδρας με τη Φινλανδία, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-2 με δύο γκολ στο φινάλε (90’, 95’) και το μετέτρεψε σε υπέρ της 3-2 αποδεικνύοντας το πόσο δεμένη και παθιασμένη ομάδα είναι.

Στο πρώτο ημίχρονο πάντως δεν ικανοποίησε και προβλημάτισε αμυντικά: δέχθηκε δύο γκολ (21’, 39’), ισοφάρισε στο 37’, αλλά μέχρι εκεί. Μετά την ανάπαυλα κυριάρχησε εκμεταλλευόμενη και την κούραση των φιλοξενούμενων, πίεσε, αστόχησε σε πέναλτι στο 51’, ενώ βρήκε το νικητήριο γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση. Όσο για την Τουρκία; Ανάμικτα συναισθήματα της άφησε το εντός έδρας 2-2 με την Ουκρανία την Πέμπτη. Αφενός, εμφάνισε πολλές αμυντικές αδυναμίες και δεν κεφαλαιοποίησε την ισοπαλία που απέσπασε προ μηνός στην Κροατία. Αφετέρου, έδειξε χαρακτήρα και πάθος και επέστρεψε από το εις βάρος της 0-2 (24’, 27’): καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μείωση του σκορ πριν βγει το ημίχρονο (45’+1’). Ποια θα είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα; Κοινό στοιχείο τους πως έρχονται από δύο ματς που επέστρεψαν από εις βάρος τους σκορ, ενώ παρουσίασαν επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Μοιάζει «ταμάμ» για goal/goal.

Ισλανδία – Τουρκία goal/goal (1.73)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags