Facebook Pixel Το πρόβλημα είναι ότι λούφαξαν οι «επαναστάτες»
| 2016-10-09 16:00:00

Το πρόβλημα είναι ότι λούφαξαν οι «επαναστάτες»

Το πρόβλημα είναι ότι λούφαξαν οι «επαναστάτες»

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Βασσάρας, ούτε η ΚΕΔ, ούτε η ΕΠΟ. Το πρόβλημα είναι ότι λούφαξαν οι «επαναστάτες» και μαζί τους ο Σταύρος Κοντονής

Γράφει ο Στέλιος Γεωργιάδης...

Ωραίο. Επιδιαιτητής, μετά την αποχώρηση του Βασσάρα, η ΚΕΔ. Δηλαδή τα παιδιά της ΕΠΟ. Οχι ότι ο Βασσάρας δεν ήταν, αλλά εδώ δεν υπάρχουν καν προσχήματα. Μιλάμε για ολική επαναφορά στο σύστημα που ίσχυε πριν αρχίσει η (δήθεν) επανάσταση.

 

Ο Γκρούτσης από τη μία πλευρά, ο Σαραιδάρης από την άλλη και, τελικά, θα αποφασίζει για τους ορισμούς των διαιτητών η ΚΕΔ, σε περίπτωση διαφωνίας των δύο. Την ΚΕΔ αποτελούν οι Σωμαρακάκης, Γενναίος και Νταμπώσης. Οπότε μπορούμε πλέον να περιμένουμε με βεβαιότητα την πανηγυρική επάνοδο του Παππά, του Σπάθα και, μηδενός εξαιρουμένου, όλων των «καλών παιδιών», που αν δεν έμεναν στο περιθώριο δεν θα άρχιζε το Πρωτάθλημα...

 

Λούφαξαν

 

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Βασσάρας, ούτε η ΚΕΔ, ούτε η ΕΠΟ. Το πρόβλημα είναι ότι λούφαξαν οι «επαναστάτες» και μαζί τους ο υφυπουργός Αθλητισμού. ΠΑΟΚ, Παναθηναικός και ΑΕΚ ανέχονται το πισωγύρισμα, ενώ ο Κοντονής έχει πάψει να ασχολείται με το θέμα, λες και λύθηκε μια χαρά.

 

Ολοι τους περιμένουν τις εκλογές της ΕΠΟ. Να τις κερδίσει η παράταξη του Γραμμένου και να γίνει «Ανάσταση». Μαζί τους. Κι εμείς αυτό ελπίζουμε. Αλλά την πρώτη μάχη την έχουν χάσει. Κι αν επικρατήσει στις εκλογές η παράταξη του Ελευθεριάδη, θα χάσουν και τον πόλεμο. Εκτός κι αν ο Ελευθεριάδης αποδείξει ότι δεν είναι κλώνος του Σαρρή και του Γκιρτζίκη, ή εκτός και αν τότε αποφασίσουν να αντιδράσουν δυναμικά, απειλώντας να αποχωρήσουν από το Πρωτάθλημα και να το τινάξουν στον αέρα.

 

Οξύμωρο

 

Ο Σκίμπε θέλει να διατηρήσει στην Εθνική Ελλάδας τον Τζιόλη, αλλά δεν υπολογίζει τον Αθανασιάδη. ΟΚ, όλοι οι προπονητές έχουν τις παραξενιές τους, αλλά αυτό δεν έχει καμία λογική. Ο ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμος και χαρισματικός σκόρερ δεν του χρειάζεται, λες και έχει καλύτερους από αυτόν, ενώ τον παροπλισμένο, που ούτε προπονείται πλέον καλά – καλά, τον θεωρεί απαραίτητο, τη στιγμή μάλιστα που η Ελλάδα... βρωμάει από τέτοιου τύπου χαφ.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags