Facebook Pixel Τ' άκουσες Σιμόες; Αυτόν θέλει στα χαφ η ΑΕΚ!
| 2016-10-10 09:48:00

Τ' άκουσες Σιμόες; Αυτόν θέλει στα χαφ η ΑΕΚ!

Τ' άκουσες Σιμόες; Αυτόν θέλει στα χαφ η ΑΕΚ!

Ποιος παίκτης ήρθε στο προσκήνιο για την "Ένωση" και τι σχέση μπορεί να έχει η απόκτησή του με τον Αντρέ Σιμόες;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον Αντρέ Σιμόες και την μη χρησιμοποίησή του από τον Τιμούρ Κετσπάγια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Ο Πορτογάλος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο ρόστερ της ΑΕΚ και μάλιστα καλύπτει μία θέση όπου υπάρχει λειψανδρία, καθώς δεν είναι πολλοί που μπορούν να παίξουν με επιτυχία τη θέση του "οκταριού" στην "Ένωση".

Κι όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμά της η "Live Sport", οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν μία περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος είτε θα έρθει να δώσει βοήθειες σε Σιμόες - Γιόχανσον στις θέσεις των χαφ, είτε θα αποτελέσει αντικαταστάτη του πρώτου, σε περίπτωση που υπάρξει αποχώρηση.

Πρόκειται για τον Σουηδό Ράσμους Ελμ, ο οποίος έχει προταθεί στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και είναι σίγουρα μια προοπτική που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορη την ΑΕΚ.

Ο 28χρονος που αγωνίζεται στην σουηδική Κάλμαρ, μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός μέσος, αλλά και ως "κόφτης" και μένει ελεύθερος από την ομάδα του, μια εξέλιξη που θέλουν να εκμεταλλευτούν στην ΑΕΚ και να τον αποκτήσουν.

Εκτός από την Κάλμαρ έχει αγωνιστεί επίσης και στις Άλκμααρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα της Σουηδίας μετρώντας 39 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags