Facebook Pixel Άρθρο για Ολυμπιακό: Ο Μίλι «καταπίνει» μίλια
| 2016-10-10 15:08:00

Άρθρο για Ολυμπιακό: Ο Μίλι «καταπίνει» μίλια

Άρθρο για Ολυμπιακό: Ο Μίλι «καταπίνει» μίλια

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και την εφετινή παρουσία του Σέρβου μέσου του Ολυμπιακού στα ματς των «ερυθρολεύκων».

Χωρίς υπερβολή, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν έχει πάρει «ανάσα» από το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού στη σεζόν. Δηλαδή, από την αναμέτρηση με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στο Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στα τέλη Ιουλίου, ο διεθνής Σέρβος αμυντικός ήταν στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο έξι ευρωπαϊκών, τεσσάρων ματς πρωταθλήματος, αλλά και των αγώνων της Εθνικής Σερβίας.

Ο Μίλι των πρωταθλητών «κατάπιε» με άνεση πολλά μίλια στις αναμετρήσεις με τη Χαποέλ σε Φάληρο και Ισραήλ, την Αρόουκα σε Πορτογαλία και Καραϊσκάκη, την Γιάνγκ Μπόις και τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τη Βέροια, τον Ηρακλή, την ΑΕΛ και την ΑΕΚ. Μέσα σε όλα συνυπολογίστε πως είναι βασικός στέλεχος και στην Εθνική Σερβίας.

Δεν είναι και λίγες υποχρεώσεις σε διάστημα 2,5 μηνών. Και όμως, ο διεθνής Σέρβος αμυντικός μέσος δεν «καταλαβαίνει» από κούραση. Φαίνεται πως είναι τέτοιο το «σκαρί» του για να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε υπερφορτωμένα αγωνιστικά προγράμματα. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει 7 αγώνες σε διάστημα 22 ημερών.

Άραγε τι θα πράξει ο Πάουλο Μπέντο; Θα του δώσει μερικές ανάσες; Πλην του αγώνα του κυπέλλου με τον Πλατανιά (είναι μία από τις 7 υποχρεώσεις οι οποίες ακολουθούν), δεν ξέρουμε που αλλού μπορεί να τον «προστατέψει» ο Πορτογάλος τεχνικός. Είναι ένα από τα θέματα τα οποία θα πρέπει να λύσει ο Μπέντο. Η ενεργοποίηση του Ρομαό, ίσως τον διευκολύνει στην προσπάθεια «ανάπαυσης» του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags