Facebook Pixel Ο Θρύλος χτίζει το μέλλον του και έκανε τέσσερις "μεταγραφές"!
| 2016-10-11 18:49:00

Ο Θρύλος χτίζει το μέλλον του και έκανε τέσσερις "μεταγραφές"!

Ο Θρύλος χτίζει το μέλλον του και έκανε τέσσερις "μεταγραφές"!

Οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε κινήσεις που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο διασφαλίζοντας παράλληλα και το μέλλον της ομάδας!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστή την πρόθεσή του να στηρίξει τους νέους Έλληνες του ρόστερ, κάτι που είναι εμφανές τη φετινή σεζόν.

Νέοι παίκτες όπως οι Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος έχουν ανεβεί στην πρώτη ομάδα και παίρνουν σιγά σιγά ευκαιρίες ώστε να εξελίξουν το ταλέντο τους και να καθιερωθούν στο μέλλον.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες αποδεικνύουν εμπράκτως ότι θέλουν να επενδύσουν σε αυτά τα παιδιά προχωρώντας από τώρα σε αναπροσαρμογές των συμβολαίων τους.

Ήδη ανακοινώθηκε η συμφωνία με τέσσερις παίκτες για επέκταση των συμβολαίων τους. Συγκεκριμένα, οι Θανάσης Ανδρούτσος, Γιώργος Μανθάτης, Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος υπέγραψαν μέχρι το 2021, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτά τα παιδιά που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν μπόλικο ταλέντο. Πλέον, αυτό που χρειάζεται είναι η ανάλογη δουλειά και η εμπιστοσύνη του συλλόγου προς τους νεαρούς αυτούς παίκτες ώστε το "ερυθρόλευκο" μέλλον να είναι... άκρως ελληνικό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags