Facebook Pixel Για αυτό επιστρέφει ο Μανιάτης στον Ολυμπιακό!
| 2016-10-12 11:00:00

Για αυτό επιστρέφει ο Μανιάτης στον Ολυμπιακό!

Για αυτό επιστρέφει ο Μανιάτης στον Ολυμπιακό!

Ο Έλληνας άσος φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην επάνοδό του στην ομάδα και ο SportDog αναλύει τι ισχύει με την περίπτωσή του!

O Γιάννης Μανιάτης είναι, αναμφισβήτητα, ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στη θέση του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έπαιξε βασικός για τόσα χρόνια στο τοπ επίπεδο του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής ομάδας.

Ένας τραυματισμός όμως τον είχε κρατήσει μακριά από τη δράση, στο μεταξύ άλλαξαν και οι συσχετισμοί στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τον περασμένο Γενάρη αναγκάστηκε να φύγει με τη μορφή δανεισμού για τη Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Επέστρεψε στο Λιμάνι, δεν κατάφερε να μείνει στο ρόστερ, τον έβγαλαν στη βιτρίνα για να πουληθεί, ζητούσε και ο ίδιος πολλά (το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα υψηλό) και, για να μην τα πολυλογούμε, βρέθηκε τελικά εκτός ομάδας.

Μετά από εισήγηση του Σκίμπε προς τον Μπέντο επέστρεψε στου Ρέντη για να προπονηθεί, προκειμένου να κρατηθεί σε καλή φόρμα για την Εθνική ομάδα και, από ό,τι φαίνεται, αυτό ήταν το κλειδί για το μέλλον του!

Γιατί με την Εθνική ομάδα έκανε πολύ καλά παιχνίδια και από εκεί πήρε το ερέθισμα ο Πάουλο Μπέντο να ζητήσει να επανέλθει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και, γιατί όχι, να υπολογίζεται ξανά από την ομάδα του!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στα δεξιά της αμυντικής γραμμής, με τον Ομάρ για πολύ καιρό εκτός δράσης και τον Φιγκέιρας να προσπαθεί, αλλά αυτό τις περισσότερες φορές να μην φτάνει!

Φυσικά μπορεί να αποτελέσει λύση και για τα χαφ, αλλά η πρώτη σκέψη του Μπέντο είναι να επανέλθει για να δώσει λύσεις στα δεξιά της αμυντικής γραμμής...

Λογικά η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα χαλάσει το χατίρι του Πορτογάλου προπονητή, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μανιάτης είναι ποδοσφαιριστής που έχει τιμήσει την ερυθρόλευκη φανέλα φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags