Facebook Pixel "Όσα γράφουν στα δημοσιεύματα είναι βλακείες"!
| 2016-10-14 12:00:00

"Όσα γράφουν στα δημοσιεύματα είναι βλακείες"!

"Όσα γράφουν στα δημοσιεύματα είναι βλακείες"!

Ο τοποτηρητής της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης μίλησε για τα μέλη της διοικούσας επιτροπής που θα οριστεί στην ΕΠΟ, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει ημερομηνία έλευσής του στην Ελλάδα.

Ο Κύπριος παράγοντας αναφέρθηκε σε όσα λέγονται περί έλευσής του στη χώρα μας, ενώ επισημαίνει μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται η FIFA να καταργήσει τους ελληνικούς νόμους.

«Όσα γράφουν στα δημοσιεύματα είναι βλακείες, έχω διαβάσει ότι θα έρθω Δευτέρα, που το ξέρουν ότι θα έρθω τότε; Είμαι πρόεδρος της επιτροπής που θα κάνει μια υψηλή εποπτεία στα ελληνικά θέματα Δεν θα καταργήσουμε νόμους, θα κάνουμε εισηγήσεις και ο,τι σας απασχολεί. Ο,τι διαβάζω απέχει από την πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στο Sport24 radio 103,3 και πρόσθεσε:

«Δεν έχει όριο ο αριθμός, δεν με αγχώνει αυτό (σ.σ ο αριθμός), γιατί δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Μπορεί αυτός που θα επιλέξουμε να είναι ένας, δύο ή 35. Για παράδειγμα, ολόκληρη η Αργεντινή και σκεφτείτε την αναλογία του πληθυσμού και καταλήξαμε σε τέσσερις. Μακάρι εδώ να είναι περισσότεροι».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags