Facebook Pixel Η συμφωνία Μποτία με Μπέντο που θα... φτιάξει τον κόσμο του Ολυμπιακού!
| 2016-10-15 23:52:00

Η συμφωνία Μποτία με Μπέντο που θα... φτιάξει τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Η συμφωνία Μποτία με Μπέντο που θα... φτιάξει τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Σε τι συμφώνησε ο Ισπανός στόπερ με τον προπονητή του, μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη;

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, απέδωσε στη συγκέντρωση τη νίκη των "ερυθρολεύκων" αλλά και τις στημένες φάσεις, ενώ συμφώνησε με τον Πάουλο Μπέντο ότι η ομάδα θα βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια.

"Ήταν πάνω - κάτω η ημερομηνία πέρυσι που σκόραρα,  αλλά είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.Άνοιξε λίγο το κεφάλι κι έχω κάνει πέντε ράμματα για ενθύμιο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να το δεχτούμε, πότε χτυπάς εσύ, πότε δέχεσαι.

Ξέραμε για τον Πανιώνιο, ότι είναι μια δύσκολη ομάδα στην έδρα της, έπρεπε να κάνουμε καλή δουλειά, την κάναμε, η ομάδα ήταν καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος με ή χωρίς την μπάλα σε αυτά τα ματς.

Η στημένη μπάλα είναι σημαντική, στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό μερικές φορές είναι οι στημένες φάσεις. Ειδικά σε ματς κλειστά όπως το σημερινό, είναι σημαντικό να το κάνουμε και φέτος.

Συμφωνώ με τον Μπέντο, η ομάδα έχει πολλά να βελτιώσει και γι' αυτό δουλεύει. Είμαστε ακόμη στην αρχή, όμως έτσι είναι τα πράγματα, αλλά το σημαντικό είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.

Με εξέπληξε προς το καλό το ελληνικό ποδόσφαιρο και η Ελλάδα, δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ. Προσπαθώ να το απολαμβάνω", υποστήριξε ο Αλμπέρτο Μποτία στη Nova.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags