Facebook Pixel Έκανε ντεμπούτο ο γιος του Ρονάλντο - Γιατί δεν παίζει στη Ρεάλ;
| 2016-10-16 21:55:00

Έκανε ντεμπούτο ο γιος του Ρονάλντο - Γιατί δεν παίζει στη Ρεάλ;

Έκανε ντεμπούτο ο γιος του Ρονάλντο - Γιατί δεν παίζει στη Ρεάλ;

Ο Κριστιάνο τζούνιορ ξεκίνησε την... καριέρα του σε ηλικία 6 ετών, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στην ομάδα του πατέρα του. Διαβάστε τον λόγο...

Ο Κριστιανίνιο, γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του αφού φαίνεται πως του αρέσει το ποδόσφαιρο και ήδη ντεμπούταρε σε ηλικία 6 ετών.

Ο μικρός αγωνίζεται στη μικρή ομάδα της Ποθουέλο και το γεγονός ότι δεν έχει γραφτεί στην ομάδα του πατέρα του, όπως έχει γίνει με τα παιδιά του Μέσι στη Μπαρτσελόνα ή των Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνεϊ στη Γιουνάιτεντ, πυροδότησε διάφορα σενάρια.

Οι Ισπανοί ρεπόρτερ φαίνεται πως έχουν αρκετή φαντασία καθώς γράφτηκε μέχρι και ότι ο Ρονάλντο δεν ενέταξε τον γιο του στα τσικό της Ρεάλ επειδή τα έχει… σπάσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ!

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως απλά ο Πορτογάλος επέλεξε να προστατεύσει τον γιο του από την υπερέκθεση στα mediaπου υφίσταται στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο για τον μικρό, δεν είναι εύκολο να φτάσει τον πατέρα του, αλλά φαίνεται από νωρίς ότι το… έχει το γκολ αφού σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags