Facebook Pixel Μεγάλες ατάκες Βαμβακούλα στον SportDog: "Πόλεμος το ντέρμπι, να βάλουν τα πόδια στη φωτιά"!
| 2016-11-06 11:30:00

Μεγάλες ατάκες Βαμβακούλα στον SportDog: "Πόλεμος το ντέρμπι, να βάλουν τα πόδια στη φωτιά"!

Μεγάλες ατάκες Βαμβακούλα στον SportDog: "Πόλεμος το ντέρμπι, να βάλουν τα πόδια στη φωτιά"!

Νίκη για τους εαυτούς τους, τους οπαδούς, αλλά και για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ζήτησε μέσω του SportDog από τους "ερυθρόλευκους", ο Νίκος Βαμβακούλας.

Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε πόλεμο, με την καλή έννοια, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο κουραστικό ταξίδι που έκαναν οι Πειραιώτες μέχρι την Αστάνα, ενώ έδωσε και μία σημαντική συμβουλή προς τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Κύριε Βαμβακούλα, ποιο είναι το σχόλιό σας για το ντέρμπι;

"Είναι αυτό που είπες, ένα ντέρμπι. Το περιμένει όλη η Ελλάδα αλλά και οι παίκτες. Μεγάλο παιχνίδι, από αυτά τα 4 - 5 που υπάρχουν σε όλη τη σεζόν. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα περιμένουν οι παίκτες. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα μόνο με τα ντέρμπι, αλλά είναι ξεχωριστά. Όλοι θέλουν να κερδίσουν. Για τον Ολυμπιακό, συγκεκριμένα, είπα και πριν από 15 - 20 μέρες που ρωτήθηκα ξανά, ότι σε έναν μήνα θα είναι καλύτερος. Γιατί είναι καινούργια ομάδα και χρειαζόταν λίγο χρόνο. Και πράγματι βλέπουμε ότι αυτό γίνεται. Είναι βελτιωμένος. Το ντέρμπι είναι ξεχωριστό παιχνίδι, όποιος έχει το πάθος (γιατί ντέρμπι χωρίς πάθος δεν γίνεται) έχει και το προβάδισμα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τον κόσμο μαζί τους, η διοίκηση τους παρέχει τα πάντα, είναι καλοπληρωμένοι, νομίζω πρέπει να παίξουν και να κερδίσουν για τον εαυτό τους, τον κόσμο και τον πρόεδρο".

Πώς περιμένετε το παιχνίδι;

"Τα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού είναι πόλεμος, με την καλή έννοια. Δεν είναι παιχνίδια στα οποία χάσαμε, δεν πειράζει, πάμε αγκαλίτσα. Δεν υπάρχουν αυτά. Πρέπει να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, να παίξουν δυνατά, κι αν δεν τους πάει η μπάλα ξέρει ο κόσμος αν τα έχουν δώσει όλα ή όχι".

Ο Ολυμπιακός είχε ένα κουραστικό ταξίδι στην Αστάνα. Μπορεί να παίξει ρόλο;

"Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχει κούραση. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έβαλε πολλούς αναπληρωματικούς. Ντέρμπι όμως είναι ακόμα κι αν παίζουν δέκα αναπληρωματικοί. Ο Ολυμπιακός στην ψυχολογία είναι τοπ. Με την ψυχολογία όμως δεν τρως. Αν δεν μπεις να τρέξεις, να τα δώσεις όλα, δεν κάνεις τίποτα. Χρειάζεται πάθος, δύναμη και τρέξιμο. Χωρίς αυτά δεν υπάρχει ντέρμπι. Μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο την Κυριακή, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν καλούς παίκτες".

Πώς περιμένετε να παίξει ο Ολυμπιακός;

"Κάθε ματς είναι διαφορετικό από τα άλλα. Μπορεί να μην παίξει ο ένας ή άλλος, αλλά εδώ το σημαντικό είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει πάθος και δύναμη. Αν δεν έχεις πάθος και δύναμη, καλύτερα κάθισε σπίτι σου".

Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποια από τις δύο ομάδες φοβορί;

"Κάνει λάθος όποιος πει ότι είναι φαβορί ο ένας ή ο άλλος. Εντάξει ο Ολυμπιακός παίζει στο γήπεδό του, με τον κόσμο του, αυτό είναι αβαντάζ. Πρέπει να καταλαβαίνει ο παίκτης όμως ότι παίζει και για τον κόσμο που είναι στο γήπεδο. Γιατί ο κόσμος είναι αυτός που ταλαιπωρείται έναν ολόκληρο χρόνο στο γήπεδο, με βροχή και κρύο, για να είναι μαζί τους σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου".

Πώς θέλετε να κλείσουμε τη συνέντευξη;

"Με μία συμβουλή προς τους παίκτες: Να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags