Facebook Pixel Αντρέα προλαβαίνεις - Έχει πτήση απόψε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-30 22:37:00

Αντρέα προλαβαίνεις - Έχει πτήση απόψε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντρέα προλαβαίνεις - Έχει πτήση απόψε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός καταρρέει... Οι Πράσινοι μπορεί να προηγήθηκαν μέσα στο "Γεντί Κουλέ" με γκολ του Μπεργκ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ταπεινώθηκαν από τον ΟΦΗ της Β΄ εθνικής, καταφέρνοντας να χάσουν με 2-1! Προλαβαίνει τις πτήσεις για Ιταλία ο Στραματσόνι...

Χωρίς επιστροφή ο Παναθηναϊκός... Πραγματικά, οι Πράσινοι δεν εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν με ανατροπή από τον ΟΦΗ και πλέον κινδυνεύουν πολύ σοβαρά να μείνουν εκτός συνέχειας στον θεσμό.

Πώς έπαιξαν

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκίνησε το ματς με σύστημα 4-4-2 με ρόμβο, έχοντας στο τέρμα τον Κοστόλη, στο κέντρο της άμυνας τους Κουτρουμπή - Ιβανόφ, στα δεξιά τον Κουλιμπαλί και στα αριστερά τον Γουακάσο. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Ρέις, Ζέκα και Λουντ, με τον Εμποκού λίγο πιο πίσω από τους προωθημένους Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Από την πλευρά του ο Νίκος Νιόπλιας άρχισε το παιχνίδι με τους Δαύκο, Μίκιτς, Όστοϊτς, Κομεσίδη, Βαλλιάνο, Αντουκόρ, Νάστο, Χαντί, Μπουρσέλη, Μιλοσάβλιεβ και Βουό.

Βούρκος το γήπεδο, αφιονισμένος ΠΑΟ, γκολ ο Μπεργκ!

Ο Παναθηναϊκός δεν... πιανόταν στο ξεκίνημα του αγώνα στον άθλιο - λόγω βροχής- αγωνιστικό χώρο του "Γεντί Κουλέ", αφού μέχρι το 4' είχει δημιουργήσει δύο εκπληκτικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Η πρώτη ήταν στο 2' όταν ο Κουλιμπαλί έβγαλε βαθιά μπαλιά προς τον Μπεργκ, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Δαύκο, αλλά πλάσαρε στο αριστερό δοκάρι του κίπερ του ΟΦΗ. Η δεύτερη ήρθε δυο λεπτά αργότερα, όταν η μπάλα έφτασε ξανά στον Σουηδό από την πράσινη άμυνα, όμως αυτός ολομόναχος σούταρε πάνω στον Δαύκο.

Όσο περνούσε η ώρα οι Κρητικοί ισορροπούσαν το ματς που γινόταν υπό άσχημες συνθήκες κι ενώ τα καπνογόνα ήταν σύνηθες φαινόμενο, επηρεάζοντας το παιχνίδι και την ορατότητα των ποδοσφαριστών. Οι Πράσινοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα σε μια αναμπουμπούλα της άμυνας των γηπεδούχων.

Η μπάλα έφτασε στον Ιμπάρμπο, αυτός την πέρασε στα αριστερά του στον Μπεργκ, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό στο 31'. Το γκολ έδωσε ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στους παίκτες του Στραματσόνι, που δεν επέτρεψαν φάσεις στον ΟΦΗ (εκτός από μια κεφαλιά του Βουό), αλλά δεν έκαναν και εκείνοι με την σειρά τους για ένα δεύτερο γκολ.

Τρελή ανατροπή, θα μείνει έξω ο ΠΑΟ!

Ο ΟΦΗ έδειξε διάθεση να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν μηδαμινές, αφού και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους.

Κι εκεί που τα πράγματα κυλούσαν υπέρ των Πράσινων, ήρθε η φάση του 68' για να φέρει τα πάνω - κάτω. Ο Κουλιμπαλί έκανε λανθασμένο γύρισμα προς τον Κοτσόλη, όμως ο Βουό "τσίμπησε" την μπάλα και ανατράπηκε από τον κίπερ του "τριφυλλιού". Ο Χαντί ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1 για τον ΟΦΗ στο 69'.

Και σαν να μην έφτανε αυτό οι Κρητικοί έβαλαν και δεύτερο γκολ στο 84', ολοκληρώνοντας μια μεγαλειώδη ανατροπή. Ο Όγκμποε πήρε την μπαλιά του Βουό, πέρασε τον Κοτσόλη και σε κενό τέρμα πλάσαρε για το τελικό 2-1 μέσα σε απίστευτους πανηγυρισμούς.

Μετά από αυτή την ταπεινωτική ήττα ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα περάσει στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Για να γίνει αυτό θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Απόλλωνα στην Ριζούπολη και να υπάρξει νικητής στο ΟΦΗ - Ηρακλής...

Για δείτε, λοιπόν, προλαβαίνει τις πτήσεις για Ρώμη ο Στραματσόνι;

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Όστοιτς, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Αντουκόρ, Νάστος, Χαντί, Μπουρσέλης (66' Όγμπουε), Μιλοσάβλιεβ (86' Κιάσος), Βουό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Γουακάσο (78' Βιγιαφάνιες), Ρέις (70' Ρινάλντι), Ζέκα, Λουντ, Εμπόκου, Ιμπάρμπο (57' Χουλτ), Μπεργκ.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags