Facebook Pixel Το «παράπονο» Μπέντο μετά την Βέροια
| 2017-01-29 22:38:00

Το «παράπονο» Μπέντο μετά την Βέροια

Το «παράπονο» Μπέντο μετά την Βέροια

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για τον τρόπο που έφυγε με το «διπλό» από την Βέροια η ομάδα του, αλλά και για τα πράγματα που δεν του άρεσαν.

Στις ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βέροια, προκειμένου να πετύχει ευρύτερη νίκη, στάθηκε ο προπονητής των πρωταθλητών, Πάουλο Μπέντο.

«Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και μετά το πρώτο γκολ, που σημειώθηκε νωρίς, είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ημίχρονο με μεγαλύτερο σκορ και να είναι πιο άνετα τα πράγματα για εμάς. Ο αντίπαλος μας απείλησε σε μια στιγμή που δεν ελέγξαμε καλά, με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ, αλλά αυτή ήταν η μοναδική τους καθαρή ευκαιρία σε ολόκληρο τον αγώνα. Συνεχίσαμε να παίζουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, λιγότερο όμως από ότι στο ξεκίνημα και είχαμε τον έλεγχο.

Επίσης, μπήκαμε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, ήμασταν μπροστά στο σκορ και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την Βέροια. Δεν είχαμε πρόβλημα τελικά να πάρουμε τη νίκη αλλά πρέπει να σταθώ στις πολλές χαμένες ευκαιρίες μας σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αποψινού εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags