Facebook Pixel "Ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες ίσως να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟ", "Αυτός για αντι-Τζέιμς"
| 2017-06-08 10:45:00

"Ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες ίσως να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟ", "Αυτός για αντι-Τζέιμς"

του Γιώργου Κτενά
"Ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες ίσως να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟ", "Αυτός για αντι-Τζέιμς"

Ποιος διεθνής άσος, που είχε μία φοβερή χρονιά, μπορεί να φοράει από τη νέα σεζόν την πράσινη φανέλα; Τι ισχύει για Λάνκφορντ, Λάρκιν και τι θα συμβεί με το υπάρχον ρόστερ;

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του φέτος το καλοκαίρι και ενδεχομένως ο Γιώργος Μπόγρης να απασχολήσει σοβαρά τους "πράσινους", εξέφρασε μέσω του SportDog ο Γιώργος Κούβαρης.

Ο δημοσιογράφος του Goal και του Gazzetta αναφέρθηκε ακόμα στις περιπτώσεις των Λάγκφορντ και Λάρκιν ("μπορεί να γίνει ο αντι-Τζέιμς") που βρίσκονται στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, ενώ μας μίλησε και για τη σειρά των τελικών.

"Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα κοιτάξει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του και να προσθέσει Έλληνες στο ρόστερ του. Ο Μπόγρης έκανε πολύ καλή σεζόν στην Τενερίφη, είναι από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και ενδεχομένως να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Θα ταίριαζε στην ομάδα, αλλά αυτά τα ξέρει καλύτερα ο Πασκουάλ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Παναθηναϊκό δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα μεταγραφικά σενάρια, αλλά μόνο οι τελικοί του πρωταθλήματος. Θα τα βάλουν κάτω μετά το τέλος τού πρωταθλήματος διοίκηση και προπονητής και τότε θα δούμε. Ό,τι κι αν ακούγεται τώρα, ως σενάριο, δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Το μοναδικό που υπάρχει, αν και εφόσον ισχύει, είναι του Περπέρογλου, που είχε τοποθετηθεί σχετικά μέσω social media και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού", σχολίασε αρχικά μέσω του SportDog ο Γιώργος Κούβαρης, αναφορικά με το πρόσφατο δημοσίευμα της Mundo Deportivo που θέλει τον Γιώργο Μπόγρη στη λίστα του Παναθηναϊκού.

 Υπάρχουν κι άλλα ονόματα που υπάρχουν στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως για παράδειγμα εκείνο του Λάνγκφορντ. Ποια είναι η άποψή σου;

"Είναι παίκτης σκόρερ μεν, αλλά δεν είναι καλός αμυντικός. Είναι οξύμωρο να κερδίζεις στην επίθεση και να χάνεις στην άμυνα. Δεν ξέρω κατά πόσο θέλει κάτι τέτοιο ο Πασκουάλ. Σίγουρα ως παίκτης είναι ένα χρήσιμο όπλο, ειδικά στην ηλικία που είναι, αλλά όποια ομάδα τον έχει χάνει στην άμυνα. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη θέση χρειάζεται κάτι ενδιάμεσο από τον Καλάθη και τον Τζέιμς. Να μπορεί να αποδώσει σε άμυνα και επίθεση ή, έστω, να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άμυνα".

Το όνομα του Λάρκιν, επίσης, φαίνεται ότι βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού.

"Είναι παίκτης που θα μπορούσε να παίξει ως αντι-Τζέιμς στον Παναθηναϊκό. Είναι καλύτερος αμυντικός από τον Λάνγκφορντ και φέτος έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας".

Από εκείνους που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ποιοι είναι εκείνοι που θεωρείς ότι πρέπει να μείνουν και τη νέα σεζόν;

"Ο Ρίβερς, που ταιριάζει πολύ στον Παναθηναϊκό και μπορεί να παίξει εξίσου καλά στις θέσεις 2-3. Ο Σίγκλέντον επίσης, αν και στους τελικούς φαίνεται πολύ κουρασμένος. Ο Παππάς έχει συμβόλαιο έτσι κι αλλιώς, όπως και ο Μπουρούσης. Με τον Γκιστ, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, θα δούμε τι θα γίνει. Γιατί είχε τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, αλλά έχει αποδείξει ότι έχει δέσει με τον Παναθηναϊκό. Οι υπόλοιποι, Γκέιμπριελ, Φελντέιν κ.λπ., θα κριθούν από τον Πασκουάλ".

Για τη σειρά των τελικών ποια είναι η άποψή σου;

"Οι τελικοί δεν έχουν θέαμα μέχρι στιγμής. Φαίνεται ότι υπάρχει το άγχος και για τις δύο ομάδες. Παίζουν πολύ με το νου τους στην άμυνα, γι' αυτό και έχουμε χαμηλά σκορ και αστοχία. Δίνουν πολλή ενέργεια στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι καθαρά από δική του αδράνεια, από δικά του λάθη, έχασε την ευκαιρία να κάνει το break στο ΣΕΦ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό όμως και στο ΟΑΚΑ πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός. Βλέπω να πηγαίνει σε 5ο ματς στο ΣΕΦ η σειρά και τότε όλα θα είναι ανοιχτά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags