Facebook Pixel Ο Κούγιας δίνει ελπίδες να σωθεί ο Ηρακλής!
| 2017-06-15 13:55:00

Ο Κούγιας δίνει ελπίδες να σωθεί ο Ηρακλής!

Ο Κούγιας δίνει ελπίδες να σωθεί ο Ηρακλής!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον Arena FM για το "καυτό" θέμα του "Γηραιού" αλλά έκανε λόγο και για πόλεμο στον Ιβάν Σαββίδη!

Αναλυτικά:

«Ο Ηρακλής έχει έναν ιδιοκτήτη που δεν έχει ούτε περιουσία, ούτε μπορεί να βεβαιώσει σε καμία επιτροπή ότι μπορεί να εξυπηρετήσει ένα πλάνο. Έχει εκχωρήσει όλο το συμβόλαιο της Nova τα προηγούμενα χρόνια σε ποδοσφαιριστές και πιθανότατα και το φετινό.

Όλα όμωςείναι πιθανά για τον Ηρακλή. Πάνω από όλα είναι ο ΚΑΠ, μετά η προκήρυξη και μετά οι αποφάσεις της Σούπερ Λίγκα. Ο ΚΑΠ κανονίζεται από τη ομοσπονδία, είναι σαν το σύνταγμα. Πρόβλεψη που να λέει ότι υποβιβάζεται ο Ηρακλής δεν υπάρχει. Ούτε στην προκήρυξη λέει ότι υποβιβάζεται κάποιος αν δεν πάρει αδειοδότηση. Ψήφισαν λοιπόν το 2015 μαζί και ο Ηρακλής κόντρα στον ΚΑΠ και την προκήρυξη ότι όποιος δεν παίρνει αδειοδότηση θα πέφτει.

Ο Ηρακλής έχει τη δυνατότητα να πάει και το CAS. Η βαθμολογία θα επικυρωθεί σύντομα.

Αυτό που δέχεται ο Σαββίδης είναι πόλεμος επιχειρηματικός. Τον ίδιο πόλεμο είχε δεχθεί και ο Μαρινάκης και ο Βαρδινογιάννης και ο Κόκκαλης. Όταν μπλέκει το ποδόσφαιρο με τα επιχειρηματικά συμφέροντα έτσι γίνεται.

Η ιστορία ξεκίνησε από την προσωπική κόντρα με τον Μητσοτάκη. Αρχικά από την κόντρα Παπαμιμίκου, Τζιτζικώστα.

Είναι πολύ χοντρό το παιχνίδι που παίζεται. Συμπαθώ πολύ τον Ιβάν Σαββίδη, τον θεωρώ αξιόλογο και για το ποδόσφαιρο και για την Ελλάδα.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags