Facebook Pixel Δεν ξεκούρασε παίκτες, αλλά τα... χρειάστηκε η Παρτιζάν! (BINTEO)
| 2017-07-29 22:14:00

Δεν ξεκούρασε παίκτες, αλλά τα... χρειάστηκε η Παρτιζάν! (BINTEO)

Δεν ξεκούρασε παίκτες, αλλά τα... χρειάστηκε η Παρτιζάν! (BINTEO)

Ο Μίροσλαβ Τζουκιτς αποφάσισε να μην προφυλάξει τους βασικούς του ενόψει Ολυμπιακού, αλλά οι Παρτιζάνοι δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στη Γιαβόρ, την οποία νίκησαν 2-1 για το πρωτάθλημα Σερβίας.

Oκόσμος δεν έδωσε δυναμικό παρών στο παιχνίδι της Παρτιζάν με τη Γιαβόρ, καθώς μόλις 4.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στην έδρα της προσεχούς αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Η Παρτιζάν δυσκολεύτηκε, αλλά έπαιξε όσο… χρειάστηκε και νίκησε 2-1 την αντίπαλό της για τη δεύτερη αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος.

Τα γκολ για την ομάδα του Μίροσλαβ Τζούκιτς πέτυχαν ο Τζούρτζεβιτς με κεφαλιά στο 7’ και ο νεοαποκτηθέντας Σουμά στο 85’, με τον Μίλοβιτς να μειώνει για τη Γιαβόρ στο 89’.

Ο Τζούκιτς χρησιμοποίησε από την αρχή τους περισσότερους βασικούς του, ωστόσο έκανε τις τρεις αλλαγές του νωρίς στο δεύτερο μέρος προκειμένου να δώσει ανάσες σε κάποιος παίκτες του ενόψει Ολυμπιακού.

Η σύνθεση της Παρτιζάν: Κλιάγιτς, Βουλίτσεβιτς, Μίλετιτς, Όστογιτς, Ελ Μονίρ, Γέβτοβιτς (59' Ραντίν), Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς, Πάντιτς (65' Σουμά), Ταβάμπα (54' Γιοβάνοβιτς), Τζούρτζεβιτς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags