Facebook Pixel Χαμόγελα στον Άρη! Φιλική τεσσάρα και επίδειξη ανωτερότητας στη Βέροια
| 2017-09-03 20:45:00

Χαμόγελα στον Άρη! Φιλική τεσσάρα και επίδειξη ανωτερότητας στη Βέροια

Χαμόγελα στον Άρη! Φιλική τεσσάρα και επίδειξη ανωτερότητας στη Βέροια

Με 3-0 επικράτησαν οι Θεσσαλονικής σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα κόντρα στην ομάδα τη Ημαθίας, σε ένα δυνατό τεστ, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξ αρχής φουριόζοι στο γήπεδο, πίεσαν ψηλά και στην πρώτη τους καλή επιθετική προσπάθεια έκαναν το 1-0 με τον Πασά. Στη συνέχει οι «κιτρινόμαυροι» εδραίωσαν την κυριαρχία τους και μετά από 2-3 καλές χαμένες ευκαιρίες ήρθε το πέναλτι υπέρ του και η εύστοχη εκτέλεση του Διαμαντόπουλου που έφερε 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης δεν σταμάτησε. Ο Παυλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ για το 3-0, στο 64' και το τελικό 4-0 ήρθε από τον Μιλούνοβιτς στην εκπνοή του αγώνα.

Είναι δεδομένο, ότι στον Άρη υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και την πρόοδό της.

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46΄Καντιμοίρης), Βαλεριάνος (82΄Κλιγγόπουλος), Σόουζα (70΄Τσουμάνης), Δεληζήσης (70΄Μαραγκός), Τζανακάκης (82΄Νέτο), Νίκιτς (75΄Λώττας), Μουμίν (82΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Μπαργκάν), Κάσσος (46΄Ντούνης), Στεφάνοβιτς (46΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (70΄Καπνίδης)

Βέροια (Α. Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράντζης, Τερζής, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μεξής (28΄Καραγιάννης)

Έπαιξαν επίσης οι: Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags