Facebook Pixel Τέλος Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ; - «Βράζουν» οι οπαδοί!
| 2017-09-20 10:15:00

Τέλος Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ; - «Βράζουν» οι οπαδοί!

του Κώστα Γκόντζου
Τέλος Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ; - «Βράζουν» οι οπαδοί!

Απρόσμενες οι εξελίξεις στους «ασπρόμαυρους» με ποδοσφαιριστή που θύμισε... Τζαβέλλα.

Σχεδόν αμέσως με την ανακοίνωση της αποστολής για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook που προκάλεσε αρκετά σχόλια.

Ο 23χρονος αμυντικός δεν κατονόμασε βέβαια τον… αποδέκτη του μηνύματός του, όμως το μυαλό όλων πήγε δικαιολογημένα στον Ραζβάν Λουτσέσκου, που για μία ακόμα φορά δεν τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του κόντρα στη λογική που έλεγε πως θα του έδινε σήμερα χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, ο Κωνσταντινίδης θα χρειαστεί να περιμένει και άλλο για να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε φετινό επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κάτι που μάλλον θα… αργήσει αφού ο Λέο Μάτος είναι αναντικατάστατος για το δεξί άκρο της άμυνας και η επόμενη φορά που ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε rotation θα είναι στο τέλος του Οκτώβρη, όταν και ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ανάρτηση του Κατερινιώτη μπακ προκάλεσε πάντως αρκετά σχόλια, με ορισμένους οπαδούς να ζητούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την παραδειγματική τιμωρία του εφόσον το σχόλιό του περί παντελόνια που θυμίζει… Γιώργο Τζαβέλλα είχε αποδέκτη τον Λουτσέσκου, ενώ υπάρχουν άλλοι που του δίνουν δίκιο θεωρώντας πως ο Ρουμάνος προπονητής έπρεπε να του δώσει σήμερα την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Όπως και να έχει, η επιστροφή του Κωνσταντινίδη στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του στην Ομόνοια εξελίσσεται μέχρι στιγμής σε… εφιάλτη, αφού στην προετοιμασία δεν πήρε ούτε… μισή ευκαιρία από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και μέχρι να απολυθεί ο Σέρβος προπονητής αγωνίστηκε μόνο στο φιλικό με τη Λαμία στην Τούμπα, συζητήθηκε πολύ σοβαρά ο νέος δανεισμός του και στον 1,5 μήνα που στον πάγκο υπάρχει ο Λουτσέσκου έχει αγωνιστεί μόνο στο φιλικό… αγγαρεία με τον ΝΠΣ Βόλος.

Κάπως έτσι το μέλλον του Κωνταντινίδη στον ΠΑΟΚ είναι… αβέβαιο. «Δεν ξέρουμε γιατί δεν πήρε ούτε μια ευκαιρία και περιμένουμε λίγο. Εγώ πιστεύω ότι ο Κωνσταντινίδης είναι ένας καλός παίκτης και μπορεί να έχει μια καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο Μάτος είναι ο πρώτος αλλά ο Κωνσταντινίδης μπορεί να σταθεί ως δεύτερος. Περιμένουμε λίγο και θα δούμε για το μέλλον του», είχε τονίσει ο ατζέντης του και πρώην άσος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, μετά το τέλος της προετοιμασίας στην Ολλανδία, με τον ίδιο και τον Κωνσταντινίδη να πιστεύουν πως η έλευση του Λουτσέσκου θα άλλαζε τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Τελικά ο Κωνσταντινίδης εξακολουθεί να βρίσκεται στην… κατάψυξη, τις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν υποστεί κυρώσεις για το ποστ που «ανέβασε» και δεν θα προκαλέσει έκπληξη το αν τον Δεκέμβριο φύγει από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός ή ακόμα και με μεταγραφή, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του «κολλητού» του, Στέφανου Αθανασιάδη. Το συμβόλαιό του πάντως με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags