Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπαμ» στο λιμάνι με την καψούρα της εξέδρας - Ποιον «τρώει» και ο... Κέβιν Μιραλάς!
| 2017-10-27 18:42:00

«Μπαμ» στο λιμάνι με την καψούρα της εξέδρας - Ποιον «τρώει» και ο... Κέβιν Μιραλάς!

Sportdog Team
«Μπαμ» στο λιμάνι με την καψούρα της εξέδρας - Ποιον «τρώει» και ο... Κέβιν Μιραλάς!

Μεγάλη επιστροφή που θα σηματοδοτήσει... διαζύγιο.

Μια από τις μεγαλύτερες "καψούρες" των οπαδών του Ολυμπιακού είναι ο Κέβιν Μιράλας και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα αναμένεται να προκαλέσει... χάος!

Ο Βέλγος λατρεύεται όσο λίγοι στο Λιμάνι και το όνομά του "παίζει" συνεχώς στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, ωστόσο για να γίνει εκ νέου συζήτηση για επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι πολύ νωρίς.

Μετά την φυγή του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της Έβερτον ο Μιραλάς περιμένει να δει ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση στους "εφοπλιστές" και ύστερα να δει τι θα κάνει με το μέλλον του.

Πάντως, το να κάνει ο Ολυμπιακός νέα απόπειρα για να τον αποκτήσει, έπειτα από την "χυλόπιτα" του καλοκαιριού, μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο. Όσο, όμως, μιλάμε για Μιραλάς, πάντα θα υπάρχει ανοικτό παράθυρο για να επιστρέψει στους Ερυθρόλευκους.

Κάτι που αναμένεται να κάνει και ο Βασίλης Τοροσίδης! Ο Έλληνας μπακ θα επιστρέψει στην ομάδα όπου αναδείχτηκε, όχι όμως τον Γενάρη και σίγουρα η επιστροφή του δεν έχει να κάνει με το θέμα του Ομάρ, καθώς ο Νορβηγός δεν έχει καμία πρόταση αυτή τη στιγμή.

Μεγαλύτερο... κίνδυνο από την επιστροφή του "Τόρο" διατρέχει ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή πίεση και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να "ψαχτεί" για άλλες πολιτείες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags