Facebook Pixel Η μεταγραφή που στέλνει τον Ολυμπιακό στην 4αδα και ο ξένος άσος που ψάχνει «απαντήσεις» με ΠΑΟ!
| 2017-01-28 00:41:00

Η μεταγραφή που στέλνει τον Ολυμπιακό στην 4αδα και ο ξένος άσος που ψάχνει «απαντήσεις» με ΠΑΟ!

Η μεταγραφή που στέλνει τον Ολυμπιακό στην 4αδα και ο ξένος άσος που ψάχνει «απαντήσεις» με ΠΑΟ!

Η καλοκαιρινή επιλογή του Σφαιρόπουλου που τον κάνει πλέον φαβορί για το πλεονέκτημα έδρας και ο παίκτης που καλείται να… βρει ξανά τον καλό του εαυτό κόντρα στο Τριφύλλι.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμη βήμα για την απόκτηση πλεονεκτήματος έδρας στην οκτάδα με τη νίκη, που πέτυχε επί της Μπάμπεργκ.

Τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα από ό, τι θα περίμενε κανείς, καθώς οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές, αλλά οι πειθαρχημένοι Γερμανοί με κοντό σχήμα έγιναν πάρα πολύ απειλητικοί.

Στην τελική ευθεία, όμως, του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός είχε έναν Μπιρτς, βγαλμένο από τις καλύτερες στιγμές της μέχρι τώρα καριέρας του. Ο Καναδός σέντερ σάρωσε κάτω από τα δύο καλάθια, έκανε την διαφορά και ώθησε την ομάδα του στη μεγάλη νίκη.

Ο Μπιρτς, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την άσημη τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ, έχει βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά του μέχρι στιγμής. Τον έχει βοηθήσει, άθελά του, και το γεγονός ότι ο Πάτρικ Γιανγκ είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν παίζει πολύ.

Ο Μπιρτς έπαιξε και για τον απόντα, Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος λίγο πριν από το τζάμπολ εμφανίστηκε με πρόβλημα στη μέση και αποφασίστηκε να μη χρησιμοποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός είχε επίσης σε καλή βραδιά μετά από καιρό και τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είχε ηττηθεί κατά κράτος από τον Κέισι Ρίβερς στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και για αυτό η… επιστροφή του, έχει μεγάλη σημασία ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags