Facebook Pixel Σιγά, βρε Μουρίνιο, θα μας πάρουν τα ζουμιά! Έμαθες τι είπε για την απόλυση Ρανιέρι;
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-24 14:37:00

Σιγά, βρε Μουρίνιο, θα μας πάρουν τα ζουμιά! Έμαθες τι είπε για την απόλυση Ρανιέρι;

Σιγά, βρε Μουρίνιο, θα μας πάρουν τα ζουμιά! Έμαθες τι είπε για την απόλυση Ρανιέρι;

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ, απέλυσε τον Ιταλό τεχνικό Κλάουντιο Ρανιέρι, όπως ανακοίνωσε χθες ο σύλλογος. Ο Ρανιέρι, που αφήνει μεν τις «αλεπούδες» στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά επίσης ένα βαθμό και μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, φεύγει σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου μετά τον θρίαμβο της κατάκτησης του τίτλου στην Premier League, που εξέπληξε τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Αντίθετος με την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τη Λέστερ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο: »«Πρωταθλητής Αγγλίας και καλύτερος προπονητής της χρονιάς για τη FIFA. Απολύθηκε. Αυτό είναι το νέο ποδόσφαιρο Κλαούντιο. Συνέχισε να χαμογελάς φίλε μου. Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία που έγραψες», ήταν η ανάρτηση του Πορτογάλου προπονητή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόλυση του Ρανιέρι.

Με τον Μουρίνιο συμφώνησαν και άλλοι στην Αγγλία. Ενας από αυτούς ήταν και ο Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος τόνισε: «Μετά από όλα αυτά που έκανε ο Κλαούντιο Ρανιέρι για την Λέστερ, το να τον απολύσει τώρα είναι ανεξήγητο, ασυγχώτηρο και τόσο θλιβερό που σου γυρίζουν τα άντερα». Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του Ρίο Φέρντιναντ: «Μόλις είδα τα νέα για τον Ρανιέρι. Κερδίζει το πρωτάθλημα κι όμως δεν αντέχουν να του προσφέρουν τον χρόνο ώστε να αγωνιστεί για να σωθεί. Πραγματικά απίστευτο.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags