Facebook Pixel 4 συμβουλές για καλό στοματικό
Life
| 2014-07-14 12:24:00

4 συμβουλές για καλό στοματικό

4 συμβουλές για καλό στοματικό

Το στοματικό σεξ (αγαπημένο των αντρών) δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο φαίνεται... Αν δυσκολεύεσαι να το κάνεις ακολούθησε τέσσερα απλά βήματα και γίνε blowjob diva!

Βήμα 1: Δείξε ότι σου αρέσει:

Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν μερικές γυναίκες κατά το στοματικό είναι να δείχνουν ότι γι αυτές είναι αγγαρεία. Αφού αποφάσισες να το κάνεις κάντο με ευχαρίστηση. Μην ξεχνάς ότι εκείνος καταλαβαίνει τη διαφορά.

Βήμα 2: Παίξε με το κορμί του:

Πριν πέσεις στα τέσσερα παίξε λίγο με το κορμί του. Αν είσαι από κείνες που παραπονιούνται ότι ο σύντροφος σου δεν αφιερώνει χρόνο στα προκαταρκτικά το ίδιο θα πει κι εκείνος για σένα. Αν είστε στο κρεβάτι, παίξε με το στέρνο και τις ρώγες του. Έτσι θα εκτιμήσει περισσότερο το στόμα, τα δάχτυλα και τη γλώσσα σου, όταν αυτά ασχοληθούν με το όργανό του.

Βήμα 3: Ξεκίνα το…

Κλείσε το κεφάλι του πέους του στο στόμα σου και νιώσε το να σκληραίνει. Αν δεν είναι ακόμα σκληρό χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου. Πέρασέ την από το κεφάλι μέχρι τη βάση για να τον ερεθίσεις.

Βήμα 4: Κράτα το ρυθμό

Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου περνώντας τα από τους όρχεις του. Χάιδεψέ το, γλείψτο και ρούφα το απαλά. Φρόντισε να ακολουθείς σταθερό ρυθμό είτε το κάνεις αργά είτε γρήγορα.

Συμβουλή: Αν θέλεις να ανεβάσεις το ρυθμό τότε δοκίμασε να βάλεις όλο το πέος του στο στόμα σου. Μπορείς να το καταφέρεις αλλά θα πρέπει πρώτα εξασκηθείς. Οι άντρες τρελαίνονται με την αίσθηση ότι είναι όλο μέσα στο στόμα σου!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags