Facebook Pixel Συνεχίζει με την PUMA η ΑΕΚ
| 2014-05-31 09:32:00

Συνεχίζει με την PUMA η ΑΕΚ

Συνεχίζει με την PUMA η ΑΕΚ

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport αναφέρει πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει και την επόμενη σαιζόν με την PUMA και μάλιστα η εμφάνιση που θα φορέσει η Ενωση στην Β Εθνική θα είναι με ρίγες

Πράγματι παρότι η ΑΕΚ δεν έχει γίνει ακόμη ΠΑΕ και δεν έχει δικαίωμα υπογραφής συμβάσεων, η συμφωνία είναι δεδομένη και όλα δείχνουν πως μπορεί να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 η μάχη για την ΑΕΚ ήταν σκληρή αφού στο παιχνίδι έπαιζε δυνατά μέχρι την τελευταία στιγμή και η ΝΙΚΕ που μετά τον ΠΑΟΚ ήθελε να μπει ακόμη πιο δυνατά στην Ελληνική αγορά με ένα μεγαλύτερο brand name.

Τελικά επικράτησε η PUMA και το μυστικό βρίσκεται στον άνθρωπο που έχει αναλάβει εδώ και ένα περίπου χρόνο τις τύχες της εταιρίας στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Σάμι Φάις τον άνθρωπο που έφερε πρώτος τα προϊόντα ΝΙΚΕ στην Ευρώπη, πριν από 36 χρόνια, και μετά από διάφορες διακυμάνσεις βρέθηκε να εκπροσωπεί την PUMA. Ο Φάις είναι φίλος του Μελισσανίδη εδώ και χρόνια και η συμφωνία κλείστηκε μεταξύ τους αφού εκτός των άλλων προσέφερε τους καλύτερους οικονομικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο ρόλο για την μελλοντική συνεργασία θα παίξει και η πρόθεση της εταιρίας να λειτουργήσει σε βάθος χρόνου μπουτίκ της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα με την ΠΑΕ να παίρνει ποσοστό και να έχει συμμετοχή μόνο στα κέρδη. Εκτός από την κεντρική μπουτίκ της Αγιά Σοφιάς η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να εμπλακεί σε άνοιγμα καταστημάτων και προτιμά να το κάνει αυτό η εταιρία που θα την ντύνει.

Η στρατηγική συμφωνία που έκανε η ΑΕΚ με την PUMA δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με την αποχώρηση μετά από σειρά ετών του... Ολυμπιακού που συμφώνησε με την ADIDAS. Αντιπρόσωπος της ADIDAS στην λιανική πώληση είναι επίσης ο Σάμι Φάις όμως δεν έχει σχέση με την συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags