Facebook Pixel O τοίχος με τα κινούμενα ανδρικά μόρια! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-05-31 23:27:00

O τοίχος με τα κινούμενα ανδρικά μόρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

O τοίχος με τα κινούμενα ανδρικά μόρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό, ένα πάνελ κατάσπαρτο με ρομποτικά πέη, τρισδιάστατα εκτυπωμένα παρακαλώ, που είναι σχετικά ανατριχιαστικό μεν, εντυπωσιακότατο δε.
 

«Οι φαλλοί είναι τόσο διαφορετικοί!», εξηγεί η καλλιτέχνιδα Peiqi Su, δημιουργία της οποίας είναι το εξωφρενικό «Penis Wall», για να συνεχίσει: «Αυτή ήταν η αρχική μου πρόθεση, να μελετήσω ένα από τα παλιότερα και πιθανότατα το πιο ελκυστικό πράγμα με το οποίο αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι». Ας πάρουμε λίγο χρόνο να κατανοήσουμε την ομολογουμένως βαρυσήμαντη δήλωση της δημιουργού!

Το «Penis Wall», όπως εύγλωττα ονομάζεται, είναι όμως και ένα θαύμα της τεχνολογίας, καθώς αποτελείται από ένα πλέγμα κινούμενων ανδρικών γεννητικών οργάνων που παιχνιδίζουν στους ήχους του Τσαϊκόφσκι και αλληλεπιδρούν με τον θεατή που θα βρεθεί μπροστά τους.

Με τη βοήθεια υπέρηχων αισθητήρων, ο τοίχος μπορεί να προγραμματιστεί για χορευτικές φιγούρες, αλλά και για να λειτουργήσει ως οπτικοποίηση δεδομένων, όπως για παράδειγμα να αντικατοπτρίζει την πορεία του χρηματιστηρίου!

Έχει λοιπόν και πρακτική εφαρμογή, για όλους τους κακεντρεχείς εκεί έξω! Εξάλλου το λέει καλύτερα η Peiqi Su, φοιτήτρια του Tisch School του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, η οποία άντλησε έμπνευση για να φιλοτεχνήσει τον φαλλικό της τοίχο όταν άκουσε την έκφραση ότι όλοι στη Wall Street είναι… (καταλαβαίνετε!).

Απολαύστε το κινούμενο αριστούργημα λοιπόν σε ένα από τα πιο παράξενα παντρέματα τεχνολογίας, τέχνης και αχαλίνωτης ανθρώπινης δημιουργικότητας…
 

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags