Facebook Pixel "Θα ήθελα να επιστρέψω στη Φενέρ, αλλά..."
| 2014-06-04 18:34:00

"Θα ήθελα να επιστρέψω στη Φενέρ, αλλά..."

"Θα ήθελα να επιστρέψω στη Φενέρ, αλλά..."

O Mίροσλαβ Στοχ μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, αλλά και ο ατζέντης του, Μίλαν Λεντνίτσκι, αναφέρθηκαν στο μέλλον του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού. 

Με αφορμή την επιστροφή του Στοχ στην Κωνσταντινούπολη άνοιξε εκ νέου μία συζήτηση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στη Φενέρμπαχτσε.

"Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Κωνσταντινούπολη. Παρότι βρέθηκα εκεί μόνο για λίγο, ήταν πολύ ευχάριστο για εμένα ότι ο κόσμος δε με ξέχασε και ότι θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί μου, ζητώντας μου αυτόγραφα και ρωτώντας με για το αν θα επιστρέψω στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο Στοχ στην επίσημη ιστοσελίδα του, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Εγώ είμαι παίκτης της Φενέρμπαχτσε και έχω συμβόλαιο με την ομάδα για ακόμα δύο χρόνια. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω στη Φενέρ, αλλά θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση".

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίλαν Λεντνίτσκι, αναφέρθηκε στους κανονισμούς που υπάρχουν στο τουρκικό πρωτάθλημα σχετικά με τους ξένους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνίζονται σε μία τουρκική ομάδα.

"Στην Τουρκία έχει μειωθεί το ποσοστό των ξένων παικτών που μπορούν να συμμετέχουν σε μία ομάδα. Η Φενέρ έχει σημαντικό πρόβλημα με αυτό, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει πέντε παραπάνω παίκτες από ότι πρέπει. Όλα για το μέλλον του Στοχ θα εξαρτηθούν από τους κανονές των μεταγραφών που θα ισχύσουν στην Τουρκία σχετικά με τους ξένους παίκτες", τόνισε ο Λεντνίτσκι.

Η αλήθεια είναι ότι το μέλλον του Στοχ στη "Φενέρ" με βάση τον περιορισμό που υπάρχει στην παρουσία ξένων παικτών σε τουρκικό σύλλογο, καθώς οι κανόνες για τη νέα σεζόν επιτρέπουν την παρουσία έξι παικτών στην ενδεκάδα και 8 συνολικά στο ρόστερ, μοιάζει αβέβαιο, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανεις ότι ο Σλοβάκος δεν αποτελεί προτεραιότητα του προπονητή της ομάδας, Ερσούν Γιανάλ.

Ο ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής στη συγκεκριμένη υπόθεση και ελπίζει ότι θα μπορέσει να επωφεληθεί, κρατώντας τον Στοχ στο ρόστερ του και την ερχόμενη σεζόν.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags