Facebook Pixel "Αυτοψία" στην Εθνική!
Life
| 2014-06-04 20:00:00

"Αυτοψία" στην Εθνική!

"Αυτοψία" στην Εθνική!

Λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ στη Βραζιλία, ο Αντώνης Σρόιτερ με την κάμερα της "Αυτοψίας" συναντάει τους Έλληνες διεθνείς, τους παίκτες της ομάδας του 2004. Στην εκπομπή μιλούν μεταξύ άλλων οι: Καραγκούνης, Δέλλας, Νικοπολίδης, Φύσσας, Γιαννακόπουλος, Σαμαράς.

Δέκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης σήκωσε το κύπελλο του EURO 2004, κερδίζοντας την ομάδα του Ρονάλντο. Την ώρα που ο Ρονάλντο έκλαιγε, οι Έλληνες, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, παραληρούσαν. Και μαζί τους, όλοι όσοι χαίρονταν που ο Δαυίδ κέρδισε τον Γολιάθ του ποδοσφαίρου.

Μπορεί το "πειρατικό" να σάρωσε τα πάντα στην Πορτογαλία, οι προσδοκίες όμως που έφερε για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο έμειναν στα λόγια.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζουν ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και παράγοντες, δεν εισέπραξε τίποτα από αυτή την τεράστια επιτυχία.

Το επίπεδο των ομάδων, των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών δεν άλλαξε. Δεν άλλαξε, βεβαίως, και το επίπεδο των φιλάθλων. Τα εσωτερικά πρωταθλήματα έμειναν στη μιζέρια τους.

Κι ύστερα, ήρθε η κρίση και τα διέλυσε τελείως…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags