Facebook Pixel Έξαλλοι στην ΑΕΚ για τις μεθοδεύσεις...
| 2014-06-05 00:10:00

Έξαλλοι στην ΑΕΚ για τις μεθοδεύσεις...

Έξαλλοι στην ΑΕΚ για τις μεθοδεύσεις...

Την Πέμπτη η ΑΕΚ θα απολογηθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή για όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον αναβληθέντα τελικό πρωταθλήματος με τον Διομήδη, όπου η Αστυνομία μετέτρεψε τη γιορτή σε κόλαση, ρίχνοντας δακρυγόνα μέσα στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έξαλλοι όμως με τις μεθοδεύσεις που γίνονται παρασκηνιακά, προκειμένου να τιμωρηθεί η ομάδα και να ευνοηθεί ο Διομήδης απ’την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί! Στην κλήση σε απολογία μία απ’τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η ομάδα Χάντμπολ του Δικεφάλου είναι για δυσφήμηση του αθλήματος. Την ίδια κατηγορία είχε αντιμετωπίσει η ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το 2010 στη Λαμία. Καταλαβαίνετε, ότι με αυτή την κατηγορία μπορεί μία ομάδα να μηδενιστεί.

Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η αντίπαλος της Ένωσης έχει βάλει πολιτικά πρόσωπα που προέρχονται απ’το Άργος και βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στην κυβέρνηση, προκειμένου να επηρεάσουν και να ασκήσουν πιέσεις εις βάρος της ομάδας του Διέφαλου αετού. Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags