Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η πασίγνωστη ξανθιά!
| 2014-06-05 22:22:00

Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η πασίγνωστη ξανθιά!

Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η πασίγνωστη ξανθιά!

Νέο παρασκήνιο στον sportdog από τη «διαμάχη» που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων. Ποια είναι η ξανθιά και τι συνέβη; Διαβάστε το παρασκηνιακό ρεπορτάζ!

Η κόντρα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα φαίνεται κάπως να έχει «ηρεμήσει», ωστόσο μία πασίγνωστη ξανθιά φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να... ανάψει νέες φωτιές!

Αναφερόμαστε στην Εύα Καΐλή η οποία... ξαναχτύπησε, αφού μετά την παρουσία της στη δεξίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο V΄ammos" του "Καραϊσκάκη" για τη δεξίωση του «Πειραιά Νικητή», την οποία είχε αποκαλύψει ο sportdog, τώρα εμφανίστηκε και στα «Ποσειδώνια»!

Η όμορφη Ευρωβουλευτίνα, όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ήταν το βράδυ της Τρίτης στην... γκλαμουράτη δεξίωση που έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο Ιsland, όπου μάλιστα γνωρίστηκε και με τον Μίτσελ.

Η Καϊλή φυσικά δεν ήταν η μοναδική επώνυμη προσκεκλημένοι, αφού μεταξύ άλλων στην εκδήλωση προς τιμήν του κύριου Μαρινάκη βρέθηκαν και οι Βαρβιτσιώτης, Αγγελόπουλοι, Καρεμπέ, Νικοπολίδης, Τζόλε, Γεωργάτος και Μοντέστο!

Ωστόσο, η όμορφη ξανθιά έκλεψε φυσικά την παράσταση με την παρουσία της, η οποία συζητήθηκε ιδιαίτερα, αφού όλοι γνωρίζουν πως έχει εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Για αυτό και... φούντωσαν ξανά οι φήμες για «μεταγραφή» της από την Τούμπα στο Λιμάνι του Πειραιά!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags