Facebook Pixel Τι λες τώρα; Σε κορυφαίο πρωτάθλημα ο Νίνης!
| 2014-09-09 17:52:00

Τι λες τώρα; Σε κορυφαίο πρωτάθλημα ο Νίνης!

Τι λες τώρα; Σε κορυφαίο πρωτάθλημα ο Νίνης!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ και ο Σωτήρης Νίνης είναι ένας πολύ καλός παίκτης!

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δύο χρόνια η καριέρα του Σωτήρη Νίνη χαρακτηρίζεται από στασιμότητα.

Τόσο η πρώτη του σεζόν στην Πάρμα, όσο και η περσινή με τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν οι καλύτερες στην καριέρα του Έλληνα άσου, με αποτέλεσμα τώρα να ψάχνει το σκαλοπάτι για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Κι αυτό το σκαλοπάτι φαίνεται ότι έχει βρεθεί, όπως μαθαίνει ο sportdog. Με τη στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, στο twitter, να αποκαλύπτει τι ακούγεται στην πιάτσα για το μέλλον του Νίνη.

Και η αλήθεια είναι πως τα νέα είναι ευχάριστα. Πολύ ευχάριστα! Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται έντονα τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική πιάτσα των μάνατζερ, η επόμενη ομάδα του Σωτήρη Νίνη θα είναι στην Ολλανδία!

Καθόλου άσχημα, για έναν ποδοσφαιριστή που τις δύο τελευταίες σεζόν δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας, που ταξίδεψε στα γήπεδα της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι, για το Μουντιάλ.

Τώρα, όμως, είναι πολύ κοντά να πάρει την ευκαιρία σε ένα καλό πρωτάθλημα (ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ομάδα που ενδιαφέρεται), που παρακολουθούν όλοι οι μεγάλοι ευρωπαϊκού σύλλογοι. Και, πλέον, θα είναι ξανά στο χέρι του να βάλει σε ανοδική πορεία την καριέρα του...\

**Kλικ που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις, εκτός αν είσαι ήδη ερωτευμένος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags