Facebook Pixel Η ανάκαμψη… μετά τους -15
| 2014-10-20 21:51:00

Η ανάκαμψη… μετά τους -15

Η ανάκαμψη… μετά τους -15

Είναι πλέον φανερό ότι ο Παναθηναϊκός θα ξαναπάρει τα πάνω του μόλις μείνει καμιά δεκαπενταριά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Τότε θα φύγει το άγχος, τότε θα απελευθερωθούν οι παίκτες και θα ξεκινήσουν την… αντεπίθεσή τους για να θεωρηθεί και πάλι στο τέλος της χρονιάς η ομάδα επιτυχημένη! Οπως πέρυσι περίπου. Γράφει ο Νίκος Ασημακόπουλος

Το χθεσινό 2-1 από τον ΟΦΗ δεν εξηγείται με απλή ποδοσφαιρική λογική, από τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν είχε δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα τίποτα που να υποψιάζει ότι θα μπορούσε να φανεί απειλητικός μέσα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Και πράγματι δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Δύο φάσεις, δύο γκολ, απέναντι σε ομάδα που απλά δεν ήξερε τι έπαιζε…

Δείγμα τρικυμίας εν κρανίω και οι δηλώσεις του Αναστασίου στο τέλος. Εψαχνε εχθρούς και αιτίες πέρα από την ομάδα και τον εαυτό του, όπως κάνει πάντα όταν χάνει.

Και φυσικά, ο… άτυχος της ιστορίας είναι ο Αλαφούζος. Λίγη ώρα πριν αρχίσει το ματς, κατακεραύνωνε τον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ, μιλώντας στα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», και δήλωνε αποφασισμένος να… τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες. Μάλιστα ορισμένοι οπαδοί, επειδή ακριβώς δεν ξέρουν τι θέλουν, του ζητούσαν να σταματήσουν να κάνουν εκπομπή στον ΣΚΑΪ ο Λυριτζής με τον Οικονόμου! Το τέλειο αλαλούμ, που ολοκληρώθηκε την ώρα του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να τρώει μια μεγαλοπρεπέστατη καρπαζιά, για την οποία κανένας δεν τόλμησε να ψελλίσει την παραμικρή σοβαρή δικαιολογία για κάποιον εξωτερικό εχθρό που πάντα… συνηθίζει να καραδοκεί σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags