Facebook Pixel Η Γιούβε και η... ντρίπλα Μίτσελ για τη γκρίνια στην Ελλάδα
| 2014-11-03 21:14:00

Η Γιούβε και η... ντρίπλα Μίτσελ για τη γκρίνια στην Ελλάδα

Η Γιούβε και η... ντρίπλα Μίτσελ για τη γκρίνια στην Ελλάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τις ελπίδες που έχουν οι Πειραιώτες κόντρα στην Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης, ενώ όταν ρωτήθηκε για την... γκρίνια από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, έκανε μία ωραία.... ντρίπλα.

O Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Γιουβέντους στο Τορίνο, αναφέρθηκε στο ότι επιστρέφει ως προπονητής στην πόλη που έπαιξε για τελευταία φορά ως παίκτης ένα ευρωπαϊκό ματς, στον Ρομπέρτο, δεν ήθελε να πει κάτι για την ενδεκάδα και για τις σκέψεις του, ενώ απάντησε και στην κριτική που ασκείται στην ομάδα του.

-Πέρασαν αρκετά χρόνια, αλλά εδώ παίξατε το τελευταίο παιχνίδι σας στην Ευρώπη με τη Ρεάλ κόντρα στη Γιουβέντους. Το βλέπετε σαν ρεβάνς;

"Καμία σχέση, Διαφορετικό γήπεδο. Ποτέ δεν θέλει να μιλάει για το ποδοσφαιρικό παρελθόν μου, αλλά πάντα μου το θυμίζετε. Ιδιαίτερα τα άσχημα, αφού χάσαμε. Θέλω να νιώσω διαφορετικά με τον Ολυμπιακό"

-Με τη Γιουβέντους ο Ρομπέρτο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Είναι δύσκολο να το επαναλάβει Τι πρέπει να αλλάξει για να μη δεχθεί πάλι ο Ολυμπιακός τόσο μεγάλη πίεση;

"Αν δείτε τα τελευταία λεπτά θα δείτε έναν ήρωα τον Ρομπέρτο, Αν δείτε όμως όλο το ματς, ήταν διαφορετικά. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Αν θυμηθούμε το ματς του Πειραιά αξίζαμε τη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Αυτό μας δίνει θάρρος για να το επαναλάβουμε. Δεν θα τολμούσα βέβαια ποτέ να παίξω χωρίς τερματοφύλακα"

-Πριν από δυο εβδομάδες ήταν δίπλα σας ο "Τσόρι" και μας είπατε ότι θα παίξει. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Φουστερ;

"Ποτέ δεν θα με αναγκάσετε να σας πω την ενδεκάδα. Μπορεί να μαθαίνετε ένα-δυο άτομα. Την ενδεκάδα θα την μάθουν πρώτοι οι ποδοσφαιριστές".

-Μετά τον Αστέρα  είπατε ότι ξεμείνατε από ιδέες. Σας ήρθαν αυτό το διάστημα νέες ιδέες και θα τις δούμε στο Τορίνο;

"Ψάξαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ψάχνω πάντα να βρω λύσεις και θα τις βρω. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τις σκέψεις μου".

-Σε αυτό το γήπεδο η Γιουβέντους έχει 23 συνεχόμενες νίκες. Αυτό είναι ντεζαβαντάζ για τον Ολυμπιακό;

"Δεν σκεφτόμαστε ότι είναι τόσο καιρό αήττητη και δεν χρειάζονται τα νούμερα για να καταλάβουμε το μέγεθος του αντιπάλου μας. Η Γιουβέντους όμως πρέπει να κερδίσει το αυριανό ματς, όχι εμείς. Θα αρπάξουμε όμως την ευκαιρία, αν μας δοθεί και δεν θα περιμένουμε την επόμενη".

-Ο Ολυμπιακός είναι 5 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα και υπάρχει γκρίνια. Ο Αλέγκρι και ο Σιμεόνε όμως λένε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Τα λόγια τους είναι απάντηση σε αυτούς που σας αμφισβητούν στην Ελλάδα;

"Αυτή είναι πραγματικότητα. Πάμε πολύ καλά στην Ευρώπη, όχι όμως και στην Ελλάδα. Πολλές φορές η κριτική είναι σωστή. Στους παίκτες λέω ότι δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, αλλά να υπερασπίζεσαι τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πράγματι, παίζουμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, απ' ό,τι στην Ελλάδα και είναι σωστή η κριτική. Δεν ζητάω από τους παίκτες μου κάτι παραπάνω. Απλά να παίζουν σύμφωνα με τις ικανότητες τους. Είναι τόσο απλό. Όταν αρχίζει το ματς δεν είμαι ούτε ο Ρομπέρτο, ούτε ο Μήτρογλου. Θα το ήθελα, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ηλικία , αλλά και τα κιλά μου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags