Facebook Pixel "Δεν θέλουμε εκδίκηση, αλλά σκεφτόμαστε τον τελικό"
| 2014-11-08 20:44:00

"Δεν θέλουμε εκδίκηση, αλλά σκεφτόμαστε τον τελικό"

"Δεν θέλουμε εκδίκηση, αλλά σκεφτόμαστε τον τελικό"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε στην Τούμπα πριν από λίγο το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 9ης αγωνιστικής, για την καθοριστική παρουσία του στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 2-0.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου με αφορμή και το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δίνοντας το δικό του στίγμα για αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα του "Δικεφάλου", στην προσπάθεια του να διατηρηθεί στην κορυφή με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του.

Ο Κλάους εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα του, ελπίζοντας ότι αύριο ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: H ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε αύριο ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να πανηγυρίσουμε. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα δίνει τεστ αλλά είναι με τον Παναθηναϊκό που είναι μία καλή και δύσκολη ομάδα θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδο εμείς θέλουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε πολύ, τη νίκη.

Για την κούραση που υπάρχει: Υπάρχει η κούραση. Σε αυτά τα παιχνίδι το ξεχνάς όμως αυτό, μπαίνεις στο γήπεδο και δίνεις ό,τι σου έχει μείνει για να βγεις νικητής.

Για το αν υπάρχει στο μυαλό των παικτών ο περσινός χαμένος τελικός με τον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα το σκεφτόμαστε. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση, όμως, το αυριανό παιχνίδι. Δεν θέλουμε να αγχωνόμαστε".

Για το αν αυτά τα ματς βγάζουν πρωταθλητή: Πιστεύω τον πρωταθλητή τον βγάζουν τα παιχνίδια εκτός Τούμπας, είναι άλλωστε κάτι που έχω πει και εγώ πιο παλιά. Είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τα προηγούμενα αποτελέσματα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό.

Για το αν τους δημιουργεί άγχος η γεμάτη Τούμπα: Καθόλου άγχος δε μας προσθέτει η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα θα βοηθήσει τους παίκτες με την παρουσία του, θα διώξει την κούραση και μακάρι να πανηγυρίσουμε τη νίκη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα του δώσουμε χαρά.

Για το αν βλέπει το αυριανό παιχνίδι ως μία προσωπική κόντρα του με τον σκόρερ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ: Δεν το βλέπω έτσι, μακάρι η ομάδα να κερδίσει. Σε κάθε παιχνίδι δίνω ό,τι έχω για να φτάσει η ομάδα στις νίκες.

Για τις διαφορές του φετινού με τον περσινό Παναθηναϊκό: Εμείς κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα. Θα αναλύσουμε τον Παναθηναϊκό, θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής και να πάρουμε τη νίκη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags