Facebook Pixel "Θα αρχίσω να εντυπωσιάζω"!
| 2014-11-27 19:18:00

"Θα αρχίσω να εντυπωσιάζω"!

"Θα αρχίσω να εντυπωσιάζω"!

Ο Γιώργος Σαμαράς ή "Sammy", όπως τον αποκαλούν οι "μπάγκις", σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Γουέστ Μπρομ εμφανίστηκε έτοιμος να αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και να εντυπωσιάσει – όπως είπε – τον προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ήρθα στην ομάδα, έκανα κάποιες προπονήσεις και μετά έφυγα γιατί κλήθηκα στην Εθνική ομάδα... Έπειτα επέστρεψα, προπονήθηκα ξανά, βελτίωσα το επίπεδο ετοιμότητάς μου, όμως έφυγα ξανά για την Εθνική. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν έχεις το χρόνο να δουλέψεις όπως θέλεις στην ομάδα σου τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και σε αυτά που θέλει ο προπονητής σου».

Όταν επέστρεψα μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική τον Οκτώβριο άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα.

Από την δική μου πλευρά απογοητεύτηκα για το ότι δεν κλήθηκα στο αντιπροσωπευτικό μου συγκρότημα τον Νοέμβριο, αλλά από την άλλη είχα την ευκαιρία να δουλέψω 10 μέρες περισσότερες στη Γουέστ Μπρομ. Έπαιξα και στο φιλικό με τη Λέστερ.

Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα και αντιλαμβάνομαι πως τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και ο προπονητής μου καταλαβαίνουν τώρα τι παίκτης είμαι και τώρα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Ελπίζω ότι θα παίξω σε περισσότερα παιχνίδια ώστε ν' αρχίσω να εντυπωσιάζω τον προπονητή μου.

Έχουμε 9 ματς στις προσεχείς 36 ημέρες και πιστεύω ότι θα είναι μια καλή περίοδο για εμάς.

Δεν μ' αρέσει να κάθομαι στον πάγκο ή στην εξέδρα/ ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Αλλά η υποστήριξη από την ομάδα ήταν πολύ καλή, όχι μόνο από τον προπονητή αλλά από όλους. Ήταν υπομονετικοί απέναντί του και δούλεψαν μαζί μου. Ο προπονητής είναι ένας πολύ τίμιος τύπος. Σου λέει όλα όσα θέλει κατά πρόσωπο.

Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και τώρα χρειάζομαι ν' αρχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags