Facebook Pixel Πάλι καλά για Κλάους...
| 2014-11-28 19:56:00

Πάλι καλά για Κλάους...

Πάλι καλά για Κλάους...

O Στέφανος Αθανασιάδης γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως ο φορ του ΠΑΟΚ έχει απλά αιμάτωμα και όχι κάτι χειρότερο

Όσον αφορά στον Κατσικά, ο Έλληνας αμυντικός θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες λόγω θλάση στην ου δεξιού οπίσθιου, ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα ακολουθήσει θεραπεία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Από το αεροδρόμιο του Μινσκ και την κατά μια ώρα καθυστερημένη αναχώρηση του τσάρτερ προκειμένου να γίνει η απαραίτητη… απόψυξη του αεροσκάφους με ειδικό υγρό, στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος σε λιγότερο από δύο ημέρες αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς με τη Ντινάμο έμειναν στο γυμναστήριο για αποκατάσταση και θεραπεία και οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, η ακτινογραφία την οποία έβγαλε ο Στέφανος Αθανασιάδης αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας στο χτυπημένο δεξί του πόδι, έδειξε πως γλίτωσε τα χειρότερα (κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο) κι ότι ταλαιπωρείται από αιμάτωμα. Στον ποδοσφαιριστή έχει ήδη χορηγηθεί ιατροφαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το χτύπημα το συντομότερο δυνατόν.

Ο Γιώργος Κατσικάς έχει υποστεί θλάση στην κατάφυση του δεξιού οπίσθιου μηριαίου κι αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έπειτα από τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης λόγω του σκληρού αγωνιστικού χώρου στο Μπορίσοφ Αρένα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι ακολουθεί συντηρητική θεραπεία κι αγωγή.

Ο Ρόμπερτ Μακ που όλες αυτές τις μέρες ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκαταστάσης Γιάννη Κατσανίκα έχει σημειώσει πολύ μεγάλη βελτίωση ανεβάζοντας ρυθμούς σχεδόν στο 70% δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Κοντά στην επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης είναι και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα αποκατάστασης δίχως ενοχλήσεις. Οι Ποζατζίδης, Πόζογλου ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και γυμνάζονται κανονικά.

Το Σάββατο (29.11) η ομάδα θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags