Facebook Pixel Αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ, φεύγουν οι…
| 2014-12-11 00:30:00

Αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ, φεύγουν οι…

Αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ, φεύγουν οι…

Στον Δικέφαλο τρέχουν για τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο, όμως ο Sportdog έμαθε πως θα υπάρχουν και αποχωρήσεις. Διαβάστε ποιοι είναι στην… πόρτα της εξόδου!

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και ο Άγγελος Αναστασιάδης τρίβει τα χέρια του στον ΠΑΟΚ, καθώς περιμένει τις τουλάχιστον δύο μεταγραφές που του έχουν υποσχεθεί από την διοίκηση. Στον Δικέφαλο τον τελευταίο μήνα έχουν εξετάσει δεκάδες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένους παίκτες, με τους οποίους και θα προχωρήσουν σε συζητήσεις ΑΜΕΣΑ.

Εκτός όμως από τις αφίξεις, στην Τούμπα αναμένεται να έχουμε και αποχωρήσεις, καθώς ο Αναστασιάδης δεν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία κάποιων παικτών και ετοιμάζεται να τους… δείξει την πόρτα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Και για να μην… βιάζεστε, δεν αναφερόμαστε στον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος τα βρήκε με τον κόουτς και συνεχίζουν μαζί για το καλό του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ή τουλάχιστον μέχρι να προκύψει κάποιο νέο πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι «καμπάνες» για αποχώρηση ηχούν πολύ δυνατά το τελευταίο διάστημα για τους Μαντούρο και Μάρτενς, οι οποίοι από την αρχή της σεζόν είναι απογοητευτικοί. Ο Ολλανδός μάλιστα, το μόνο που κάνει εδώ και μήνες είναι… δηλώσεις στην πατρίδα του για τα όσα ζει (ευχάριστα και όχι) στην Ελλάδα. Ο Μάρτενς από την άλλη πλευρά, προσπαθεί με τις τελευταίες του εμφανίσεις να γυρίσει το κλίμα, όμως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Θα πρέπει να βιαστεί και να βελτιωθεί εντυπωσιακά για να... σώσει την θέση του!

ΜΗΝ χάσετε αυτό: «Μεγάλη» δήλωση Αναστασιάδη για Τζαβέλλα!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags