Facebook Pixel Αυτοκτονία ΣΟΚ από 23χρονο μοντέλο! (ΦΩΤΟ)
| 2014-12-11 00:20:00

Αυτοκτονία ΣΟΚ από 23χρονο μοντέλο! (ΦΩΤΟ)

Αυτοκτονία ΣΟΚ από 23χρονο μοντέλο! (ΦΩΤΟ)

Το 23χρονο μοντέλο πήδηξε από τον 9ο όροφο επειδή οι γονείς της έμαθαν ότι είναι συνοδός...

ΣΟΚ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος ενός 23χρονου μοντέλου από την Λετονία, η οποία αφαίρεσε την ζωή της πέφτοντας από τον ΕΝΑΤΟ όροφο ξενοδοχείου!


Για την Λάουρα Παχόμοβα ο λόγος, η οποία αυτοκτόνησε όταν ο πρώην πελάτης της, αποκάλυψε στους γονείς της ότι η όρη τους ήταν… συνοδός.


Η 23χρονη που μιλούσε τέσσερις γλώσσες, είχε έρθει πριν χρόνια στην Αγγλία για να σπουδάσει, αλλά κατέληξε να εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας συνεργαστεί με πολλούς φωτογράφους και σχεδιαστές.


Μια ακόμα… «απασχόληση» της Λάουρα ήταν να συνοδεύει κυρίους.

Ένας εξ΄αυτών, ο οποίος την είχε ερωτευτεί και τον απέρριψε, αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς της το αμαρτωλό της μυστικό, στέλνοντας τους ένα e-mail που έγραφε: «Αξίζετε μια καλύτερη κόρη», προσθέτοντας πως το παιδί τους δεν είχε πάρει καν πτυχίο από το Πανεπιστήμιο.


Η αστυνομία, βρήκε το πανάκριβο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η Λάουρα, γεμάτο σημειώματα στους στίχους, στους καθρέφτες και στα έπιπλα, γραμμένα με κραγιόν, στα οποία η 23χρονη έλεγε ότι ο πρώην πελάτης της Μάρτιν Ρίλεϊ την οδήγησε στην αυτοκτονία, ζητώντας «συγγνώμη» από την οικογένεια της.



Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags