Facebook Pixel O Μ. Χριστόγλου γράφει για τον φετινό Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-11 11:42:00

O Μ. Χριστόγλου γράφει για τον φετινό Ολυμπιακό!

O Μ. Χριστόγλου γράφει για τον φετινό Ολυμπιακό!

Kαι τώρα μπορούμε να ξαναμετρηθούμε, για να δούμε ποιος είναι τελικά ο φετινός Ολυμπιακός.

Αυτός που δεινοπάθησε με τον ΠΑΟΚ και τα Γιάννινα ή αυτός που έβαλε τέσσερα στη Μάλμε; ΠΟΙΟΣ είναι ο Κασάμι; Αυτός που περπα- τούσε σε αρκετά ματς πρωταθλήματος ή αυτός που έλαμψε χθες το βράδυ; Ποιος είναι ο Αφελάι; Ο ανύπαρκτος εξτρέμ του πρωταθλήματος ή αυτός που τους έκανε να κουτουλάνε στα είκοσι λεπτά που έπαιξε με τη Μάλμε; ΤEΤΟΙΑ πράγματα περνούν από το μυαλό κάθε αγνού και τίμιου γαύρου που χάρηκε με την ψυχή του την τεσσάρα κι έχει τώρα να περιμένει την αγωνιστική ανά- καμψη της ομάδας στο πρωτάθλημα.

 

 

ΗΤΑΝ OΜΟΡΦΗ, θεαματική ομάδα από τη μέση και μπροστά ο Ολυμπιακός. Εβγαινε στην επίθεση με όλους τους τρόπους, πίεζε, πατούσε την αντίπαλη περιοχή και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις. Είχε και κενά διαστήματα κατά τα οποία χανόταν η μεσαία γραμμή του, αλλά τα γκολ τα δέχτηκε όταν έβγαινε μπροστά για να σκοράρει. Ασυγχώρητο να τρως δύο γκολ σε κόντρα επίθεση. Ασυγχώρητο να μην προλαβαίνεις να κάνεις ένα φάουλ, βρε αδερφέ, για να κόψεις την αντεπίθεση.

 

 

ΔΕΝ ΘEΛΩ τέτοιες ώρες να γκρι- νιάζω, όταν μάλιστα έχω δει τέσ- σερα γκολ και -σε μεγάλα χρονικά σημεία- καλό ποδόσφαιρο. Γου- στάρω επίσης ότι δύο φορές τον βραχυκύκλωσαν οι Σουηδοί και δύο φορές βρήκε τα κουράγια να αντιδράσει. Μεγάλο παιχνίδι από Τσόρι και Κασάμι, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ο ηρωισμός και η αυτοθυσία του Φουστέρ. ΕΛΠIΖΩ ότι το γκολ που πέτυχε ο Μήτρογλου, αλλά και η διάθεση που έδειξε, να μην τον οδηγήσουν στο συμ- πέρασμα ότι έχει δέσει πάλι τον γάιδαρό του. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚOΣ που είδαμε, φτάνει και περισσεύει για να πάρει ξανά το πρω- τάθλημα. Αρκεί να μην εμφανιστεί τόσο άναρχος, ώστε να τρώει αστεία γκολ. Με Τσόρι, Κασάμι, Μήτρογλου και Αφελάι σε καλή φόρμα, ακόμα και στο Γιουρόπα Λιγκ, η βαλίτσα θα πάει μακριά...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags