Facebook Pixel Αποχώρηση-βόμβα στον ΟΦΗ!
| 2014-12-14 20:22:00

Αποχώρηση-βόμβα στον ΟΦΗ!

Αποχώρηση-βόμβα στον ΟΦΗ!

Την πόρτα της εξόδου άνοιξε ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη και τα μπινελίκια απ'τον Γκατούζο. Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ!

Μεγάλη κρίση περνάει ο ΟΦΗ. Ως γνωστόν η ομάδα του Ηρακλείου ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, περιμένει επενδυτές μπας και ορθοποδώσει, ενώ αγωνιστικά καταβαραθρώνεται. Οι Κρητικοί ήταν τραγική στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να παίρνει το παιχνίδι με 2-0.

Η κακή εμφάνιση των παικτών του ΟΦΗ εκνεύρισε τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος όπως σας αποκάλυψε ο σκύλος, ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Πλατεία. Οι φωνές όμως φαίνεται πώς εκνεύρισαν και έναν ποδοσφαιριστή των Ηρακλειωτών, ο οποίος είναι πολύ δυσαρεστημένος απ'το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Αντώνη Πετρόπουλο. Ο 28χρονος επιθετικός δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Πλατείας κάτι που του δεν του άρεσε, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε μετά τα μπινελίκια του Γκατούζο στα αποδυτήρια. Ο “Πετρογκόλ” σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μάνατζέρ του προκειμένου να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του.

Δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έχουμε εξελίξεις, εκτός και αν εμφανιστεί κανένας από μηχανής θεός και τον μεταπείσει...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Που να 'ξερε... Όταν εκείνος φεύγει από το σπίτι η σύζυγος... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags