Facebook Pixel "Στα δύσκολα πάντα αντιδράμε"
| 2014-12-20 19:48:00

"Στα δύσκολα πάντα αντιδράμε"

"Στα δύσκολα πάντα αντιδράμε"

Η βαριά ήττα από την Ξάνθη προκάλεσε προβληματισμό στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στη NOVA αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στο 4-2, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος

Αναλυτικά:

"Υπεροψία δεν θα το έλεγα, αλλά δεν μπήκαμε δυνατά όπως έπρεπε. Αυτό που είχα τονίσει είναι πως τα ματς για μας, με Πανθρακικό, Κέρκυρα είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας, δεν το συζητάμε για θέμα ποιότητας. Δυστυχώς, στην Ξάνθη δεν το δείξαμε και για μένα ήταν θέμα νοοτροπίας, δεν μπήκαμε καθόλου στο ματς", είπε αρχικά.

Για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, είπε: "Αμυντικά είναι η πρώτη φορά που τρώμε 4 γκολ σε επίσημο παιχνίδι κι είναι γενικά ο τρόπος που αμυνθήκαμε, δεν είναι μόνο η άμυνα. Γενικά, όλη η αμυντική μας συμπεριφορά δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Είχαμε τονίσει πως η Ξάνθη που έχει επικίνδυνους παίκτες μπροστά, θα έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μπαίνουμε πιο αποφασιστικά στις μονομαχίες. Δυστυχώς δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί κι είναι κρίμα, γιατί βάλαμε δυο γκολ, κάναμε φάσεις μπροστά, αλλά αμυντικά υστερήσαμε πολύ"

Για το ματς με την Κέρκυρα: "Θα μπόυμε μέσα και θα κάνουμε το παιχνίδι μας, κι η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Μετά από τέτοια ήττα το ψυχολογικό κομμάτι παίζει σίγουρα ρόλο, όμως είμαστε μια ομάδα που στα δύσκολα πάντα αντιδράμε και είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση της ομάδας θα είναι αυτή που πρέπει" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags