Facebook Pixel "Μέσα" και ο Μιλιβόγεβιτς, καλύτερα ο Τσόρι
| 2015-01-19 19:01:00

"Μέσα" και ο Μιλιβόγεβιτς, καλύτερα ο Τσόρι

"Μέσα" και ο Μιλιβόγεβιτς, καλύτερα ο Τσόρι

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του τη νίκη επί του Παναιτωλικού που τον διατήρησε στην κορυφή της Superleague και πλέον οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στο ματς του κυπέλλου με αντίπαλο τον Τύρναβο.

Ευχάριστα νέα ήρθαν από δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αφού ο πρώτος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο δεύτερος, έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και σήμερα Δευτέρα έκανε για πρώτη φορά προπόνηση κανονικά, με την υπόλοιπη ομάδα!

Ο Νταβίντ Φουστέρ , από τη μεριά του ανεβάζει ρυθμό, ενώ σήμερα Δευτέρα έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο με μπάλα. Όσο για τον Αλμπέρτο Μποτία πρέπει να τονιστεί ότι συνέχισε τη θεραπεία του.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ μεγάλο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στην τεχνική και τις εναλλαγές της μπάλας. Με κυκλοφορία και πολλές και ακριβείς πάσες, καθώς και σωστά τελειώματα, συνεχίστηκε το πρόγραμμα, το οποίο έκλεισε με δίτερμα - «μονομαχίες» σε μικρό χώρο.

Για αύριο Τρίτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 11:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags