Facebook Pixel Του χάρισε την αποβολή και έχει παράπονο;
| 2015-01-19 20:55:00

Του χάρισε την αποβολή και έχει παράπονο;

Του χάρισε την αποβολή και έχει παράπονο;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει τις διαμαρτυρίες αντίπαλου του Ολυμπιακού αυτή τη φορά για τις… κάρτες.

*** Για το τι θα παίζονταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό σας είχα προϊδεάσει, νομίζω επακριβώς. Κι ειδικότερα είχα αναφερθεί στο πόσο δυσκολεύει πάντοτε ο Χάβος τον Ολυμπιακό, με όποια ομάδα τον αντιμετωπίζει.

*** Εγώ δεν κρύβω ότι μου αρέσει η δουλειά του Χάβου. Φτιάχνει ομάδες δυσκολοκατάβλητες, όπως ο Παναιτωλικός, ενώ και στον ΠΑΟΚ είχε κάνει καλή δουλειά όσο έμεινε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήνω να πέφτουν κάτω και κάποια πράγματα που λέει.

*** Όπως για παράδειγμα, τα παράπονά του για τις πέντε κίτρινες που έδειξε ο Δημητρόπουλος χθες στους παίκτες του Παναιτωλικού. Διότι, εδώ έπρεπε να ήταν πολύ ευχαριστημένοι στον Παναιτωλικό, που δεν αποβλήθηκε ο βασικός τους αμυντικός μέσος, ο Γοδόϊ, είτε στο 65’, στο 0-0 δηλαδή, για ένα άγριο κι επικίνδυνο τάκλιν πάνω στον Κασάμι (εκεί την γλίτωσε με κίτρινη), είτε λίγο αργότερα για άλλο φάουλ (εύκολα αποβολή με δεύτερη κίτρινη).

*** Οι δε άλλες κάρτες των παικτών του Παναιτωλικού ήταν στο Μύγα για επικίνδυνο φάουλ στο Μαζουακού (ο ίδιος ο Μύγας το αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη), στον Κέβιν για ξεκάθαρα φάουλ για κάρτα στον Ντοσεβί και στον Μπεχαράνο για τράβηγμα διαρκείας του Ντοσεβί. Μιλάμε για τον ορισμό της κίτρινης σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.

*** Η μοναδική κάρτα που πήρε ο Παναιτωλικός και μπορείς να πεις ότι ήταν μία αυστηρή απόφαση του Δημητρόπουλου ήταν μία στον Φωτάκη για διαμαρτυρία.

*** Άρα, από τις πέντε μπορεί να μιλάει για τη μία, ενώ του χαρίστηκε του Παναιτωλικού και μία αποβολή, ενός εκ των καλύτερων παικτών του και δη στο 0-0…

*** Δεν μπορεί λοιπόν να μιλάει ο Παναιτωλικός για τις κάρτες. Κι εγώ δεν θα πω ότι ο διαιτητής έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Το σοβαρό, όμως, λάθος του Δημητρόπουλου σε αυτό το παιχνίδι ήταν ένα: δεν άφηνε το πλεονέκτημα. Σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις σταμάτησε το παιχνίδι για να δώσει ένα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ ο Ολυμπιακός είχε την μπάλα κι εκδήλωνε επίθεση. Τιμωρούσε δηλαδή τον Ολυμπιακό.

*** Σε όλες κι όλες δύο φάσεις άφησε πλεονέκτημα, μία στο 75’ και μία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όπου όμως εκεί πάλι τιμώρησε τον Ολυμπιακό! Γιατί δεν σφύριξε το φάουλ πάνω στον Αφελάϊ ένα μέτρο έξω από την περιοχή και φάτσα στην εστία του Παναιτωλικού κι η φάση εξελίχθηκε με ένα άστοχο σουτ του Φορτούνη από πολύ πιο κακή θέση.

*** Συγνώμη, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags