Facebook Pixel ΠΑΣάς Ακόστα και... πλέι οφ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-03-18 17:57:00

ΠΑΣάς Ακόστα και... πλέι οφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΣάς Ακόστα και... πλέι οφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα γκολ του Ακόστα στο 53' ο ΠΑΣ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες και μπήκε για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ!

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν θα έχουμε να θυμόμαστε από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στους Ζωσιμάδες. ΠΑΣ και Πλατανιάς έκαναν από μέτριο έως κακό παιχνίδι, με λιγοστές φάσεις μπροστά στα δύο καρέ και γενικότερα πολύ άσχημο θέαμα.

Ωστόσο, η επανάληψη ήταν αρκετά διαφορετική, καθώς οι Γιαννιώτες παρουσιάστηκαν ανεβασμένοι, πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και στο 53' άνοιξαν το σκορ με όμορφη προβολή του Ακόστα, μετά από σέντρα του Ίλιτς. Στο 60' ο ΠΑΣ απώλεσε σπουδαία ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη, αλλά ο Γιάκος σημάδεψε το δοκάρι του Ολιμπά.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους Χανιώτες που στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις στα "καρέ" του Βελλίδη.

Μετά το 75' άρχισαν να πιέζουν και να ανεβαίνουν στο γήπεδο και έχασαν σημαντική φάση με τον Γκαλιβάν στο 84' και με τον Γουνδουλάκη στο 93',  αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον ΠΑΣ να παίρνει το τρίποντο που τον βάζει πλέον για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (57' Γιάκος), Μιχαήλ (63' Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Κοροβέσης (79' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης.

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Μενδρινός (77' Μιλούνοβιτς), Μπανανά, Κουλιμπάλι (59' Γκαβιλάν), Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66' Γουνδουλάκης), Δημήτρης, Αγκιλέρα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags