Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ: Παικταρά από τη Βαλένθια "χτυπάει" η ΑΕΚ!
| 2015-05-20 12:45:00

ΒΟΜΒΑ: Παικταρά από τη Βαλένθια "χτυπάει" η ΑΕΚ!

ΒΟΜΒΑ: Παικταρά από τη Βαλένθια "χτυπάει" η ΑΕΚ!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δουλεύει τις τελευταίες μέρες, κάτω από άκρα μυστικότητα, την υπόθεση μεγάλου άσου της ισπανικής ομάδας! Η στήλη «SportDog Penalty» αποκαλύπτει...

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ προχωράει κανονικά, μιας και η επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα έχει κλειδώσει εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Ένωσης να κάνουν ήδη επαφές με υποψήφιους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει από την πρώτη κιόλας χρονιά στα μεγάλα σαλόνια. Γι΄ αυτό οι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται αφορούν αξιόλογες περιπτώσεις που θα μπορέσουν δεδομένα να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Μέσα, λοιπόν, στους παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της Ένωσης είναι και ένας άσος της Βαλένθια, όπως αποκαλύπτει, για μια ακόμα φορά, η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty". Την υπόθεση δουλεύει τις τελευταίες μέρες, κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος έχει σημαντικές γνωριμίες στην ισπανική αγορά.

Το όνομα και η θέση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, ωστόσο εκτιμάται από ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα ότι αν κλείσει το deal ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, θα πρόκειται για άσο που θα κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας.

Προς το παρόν, λοιπόν, κρατάμε την πληροφορία ότι ο Μιλοβάνοβιτς παλεύει να κάνει μια σπουδαία κίνηση με παίκτη της Βαλένθια και περιμένουμε να μάθουμε για ποιον ποδοσφαιριστή πρόκειται.

O SportDog παρακολουθεί πολύ στενά τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα σας ενημερώσει για ό,τι νεότερο. Μείνει συντονισμένοι στο κορυφαίο site αθλητικού παρασκηνίου με τις μεγάλες αποκαλύψεις!

ΠΡΩΗΝ ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενδιαφέρει την ΑΕΚ για τα φτερά της επίθεσης! Το όνομά του   ΕΔΩ  

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags